Aksaray Uyuşturucuyla Mücadele İçin Yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde Aksaraylılar, emniyet mensupları ile birlikte kent meydanına kadar yürüdü.

26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünün organize ettiği  ve tüm şube müdürlerinin katıldığı ‘Uyuşturucuya Hayır’ yürüyüşü Taşpazar Mahallesi'nde özel bir alışveriş merkezinin önünde toplanan vatandaşlarla birlikte başladı. Yürüyüşe vatandaşlar uyuşturucu ile mücadele dernekleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve il yönetimi ile çok sayıda genç katıldı.

BİKSİ DİKKAT ÇEKTİ

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı görevli polislerin yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm şube müdürleri ve il emniyet müdür yardımcılarının katıldığı yürüyüş, Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nden başlayıp 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda son buldu. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize ekiplerin yanı sıra sivil motorlu gençlerin de yürüyüşe katılması, renkli görüntüleri neden olurken yürüyüşte en çok ilgiyi gören narkotik köpeği Biksi oldu.

ALKIŞLARLA DESTEK VERDİLER

Ebulfeyz Elçibey, Kafeler Caddesi'nde korteje vatandaşlar alkışlarla destek olurken, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yürüyüş tamamlandı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürü Ferhat Şahin burada yaptığı açıklamada en iyi narkotik polisinin anneler olduğuna dikkat çekerek ailenin uyuşturucu ile mücadelede önemini hatırlattı.

“ANNELERDEN DESTEK İSTEDİ”

Şahin konuşmasında “Bugün 26 Haziran Uyuşturucuyla Mücadele Günü nedeniyle Aksaray ilimizde sayın Valimiz himayelerinde vatandaşlarımızın katılımıyla farkındalık yürüyüşü yaptık. Bunun için tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Biz Emniyet Müdürlüğü olarak, Uyuşturucuyla Mücadele Müdürlüğü olarak elimizden geldiğince bu yeni dünyada en büyük terörist silahı olarak kullanılan uyuşturucuyla mücadeleyi sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız. Cennet olmasını istediğimiz vatanımıza cehennemi yaşatmak isteyen uyuşturucu terörüne karşı, nasıl ki şefkatle merhametle mazluma kucak açıyorsak, bunlarla uğraşanlarla da çelik bilekle mücadele etmekte sonuna kadar kararlıyız. Tüm katılımcılarımıza tekrar teşekkür ediyoruz ve bu mücadelemizde biz bu dünyada cenneti yaşayabilmek için cenneti ayağının altında tutanlardan destek bekliyoruz. Annelerimizden bu kapsamda bizden desteklerini esirgememelerini rica ediyoruz. Hep beraber daha güzel günlerde ülkemizi ve milletimizi bu uyuşturucu belasından korumak İÇİN mücadelemizi inşallah sonuna kadar devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yürüyüşün ardından meydanda toplanan halka uyuşturucu ile mücadele ile ilgili broşürler ve magnetler dağıtıldı. Haber: Kemal Onur ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da Arpa Hasadı BaşladıÖnceki Haber

Aksaray’da Arpa Hasadı Başladı

Dolar Haftaya Sert Düşüşle BaşladıSonraki Haber

Dolar Haftaya Sert Düşüşle Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar