Aksaray’da dünya basınına düşen gelincik tarlası artık yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da dünya basınına düşen gelincik tarlası artık yok
Uluslararası basında ilgi gören ve Aksaraylıların da ilgi gösterdiği gelincik tarlasının yerinde artık yeller esiyor.

Aksaray’da sosyal medyada büyük ilgi gören ve yüzlerce kişinin fotoğraf çekmek için ziyaret ettiği ve aynı zamanda İngiltere merkezli prestijli yayın kuruluşu The Guardian’da haftanın fotoğrafı seçilen TOKİ mevkiindeki gelincik tarlası, tarla sahibinin arazisini sürmesinin ardından yok oldu.

Sosyal medya paylaşımlarının ardından kısa sürede bölgenin en çok konuşulan noktalarından biri haline gelen gelincik tarlası, doğaseverler, fotoğraf tutkunları ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyordu.

Tarla sahibi arazisini sürdü

Ancak artan ziyaretçi yoğunluğu beraberinde bazı olumsuzlukları da getirdi. İddiaya göre, tarlaya girerek gelinciklerin arasında yürüyen ve ekili alanlara zarar veren bazı kişiler nedeniyle tarla sahibi arazisini sürme kararı aldı.

Eski görüntüsünden eser kalmadı

Birkaç gün öncesine kadar kırmızı gelinciklerle kaplı görüntüsüyle ilgi odağı olan TOKİ’deki tarla artık eski görünümünü taşımıyor. Hafta sonu bölgeye gitmeyi planlayan çok sayıda vatandaş ise sosyal medya üzerinden yaşadıkları hayal kırıklığı yaşattı.

Haber: Eylül Vurgun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
30 yıllık evlilik tecrübesi gençlere rehber olduÖnceki Haber

30 yıllık evlilik tecrübesi gençlere reh...

Çocuk Korosu kulakların pasını silmeye hazırlanıyorSonraki Haber

Çocuk Korosu kulakların pasını silmeye h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar