Aksaray’da Kurumlar İş Birliğini Güçlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da Kurumlar İş Birliğini Güçlendirdi
Aksaray Valiliğinde kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun sağlanması ve sürdürülmesi için Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında toplantı düzenlendi.

İl Özel İdaresi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Aksaray Valiliği Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan projelerin sunumları yapıldı.

Vali Aydoğdu toplantıda Aksaray’ın her alanda fark oluşturmaya devam ettiğini belirterek  “Kalplere dokunmaya hep birlikte devam edeceğiz. Hepimiz işimizi en güzel şekilde yaparak bu millete ve devlete olan sorumluluğumuzu en üst seviyede göstereceğiz. Vatandaşların ilettiği problemlerinin çözüme kavuşturulması lazım. Bütün problemleri çözemeyebiliriz. Önemli olan o sorunla ilgili vatandaşlara olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmalı. Buradaki dönüş 5 günü geçmemeli. Yeni hazırlanan sistemde kurumlarımızın yetkilendirildiği idareci ve personelleri vatandaşların ilettiği, talepte bulunduğu sorunlarla ilgili verileri görebilecekler. Köyleri gezdiğimizde veya kent merkezinde bir vatandaşla karşılaştığımızda en temel problem vatandaşın ilettiği sorunlara dönüş yapılmaması. Yeni sistem 5 günü aşan ve vatandaşlara dönüş yapmayan ilgili kuruma uyarı verecek. Sistem ile ilgili personel hizmetiçi eğitimleri kısa sürede verilecek. Bilgi portalından gelen sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Bir lise öğrencimizin bize dediği bir sözü size aktarmak istiyorum.  ‘Sayın Valim dokunmadığınız insan sizin vatandaşınız değil.’ Bizim ilkemiz de bu olmalı. Artık yönetici profili değişiyor. O nedenle hep beraber kalplere dokunmaya devam edeceğiz. Bu konuda işimizi en iyi şekilde yaparak gayret göstereceğiz” dedi.

Toplantıda; yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapılırken, birim amirlerinin bu konuda görüş ve önerileri alındı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mollaoğlu “3600 Ek Gösterge Düzenlemesi Bu Haliyle Yetersizdir”Önceki Haber

Mollaoğlu “3600 Ek Gösterge Düzenlemesi...

Sayıştay'a 5 Yeni Üye Seçildi! CHP, HDP Ve İYİ Parti Oy KullanmadıSonraki Haber

Sayıştay'a 5 Yeni Üye Seçildi! CHP, HDP...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar