Aksaray’da pandemi dayanışması göz yaşarttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da pandemi dayanışması göz yaşarttı
Aksaray’da hayırseverler Valilik Sosyal Yardımlaşmaya kayıtlı ihtiyaçlı vatandaşların veresiye borçlarını kapatma kararı aldı. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray’da pandemi nedeniyle yapılan kısıtlamalarda ekonomik sıkınıtya gren vatandaşlardan sosyal yardımlaşmaya kayıtlı olanların veresiye borçlarını hayırseverlerin kapatma kararı aldığını duyurdu. 
 

Günlük üretim yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar için dün alınan marketlerde ürünlerin satılması kararıyla ilgili konuşan Vali Aydoğdu Aksaray’ın hayırlı bir işe vesile olduğuna vurgu yaparak “Yerel marketlerimizle görüştük, günü birlik satış yapıp, kazancını elde eden dar gelirli vatandaşlarımızın ürünlerini bir komisyon aracılığıyla ulusal ve marketlerimize satışını sağlayacağız.  Böyle Aksaray’da güzel bir hayırseverlik oldu” dedi.

 

Mahalle mahalle gezecekler

 

Aksaraylı hayırseverlerin desteklerini sürdürdüklerini belirten Vali Aydoğdu “Yine bugün de Aksaray hayırseverlik örneği daha gösterdi. Bizim 48 mahallemiz var merkezde. Bu mahallerimizde sosyal yardımlaşmaya kayıtlı alış veriş yapan ve veresiye defterine borç yazdıran vatandaşlarımız var. Bugün biz bütün birim amirlerimizle birlikte bu mahallerimizi bölüştük, şimdi bakkallarımıza gideceğiz orada veresiye olarak alış veriş yapan sosyal yardımlaşma bağlı bizimde destek verdiğimiz vatandaşlarımız var. Biz onların hepsinin borçlarını bu Ramazan ayında silmiş olacağız. Allah hayırlarımızı kabul etsin ve bunu yaparken de devletimizin bütçesinden hiçbir şekilde bir kuruş çıkmıyor, hayırseverlerimizin vasıtasıyla bu işi gerçekleştiriyoruz. Bu zor günlerde bu farkındalıkları yapmamız gerekiyor. Bizi biz yapan değerleri unutmamamız gerekiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, böylece küçük küçük iyilikler yaparak güzellikleri yaparak bir sinerji halinde bunun her tarafa dalga dalga yayılmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.  Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Silah operasyonu: 2 gözaltıÖnceki Haber

Silah operasyonu: 2 gözaltı

Alt Temel Malzemesi (0-25) MıcırSonraki Haber

Alt Temel Malzemesi (0-25) Mıcır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar