Aksaray’da Parola “Galibiyet”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da Parola “Galibiyet”
<p>68 Aksaray Belediyespor Misli.com 3. Lig&rsquo;deki evinde oynayacağı ilk karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Ligin a&ccedil;ılış haftasında ilk karşılaşmasından gols&uuml;z beraberlikle d&ouml;nen ve 1 puana razı olan Aksaray Belediyespor kendi evinde ağırlayacağı Modafenspor karşı hazırlıklarında hedefi galibiyet ve 3 puan olarak koydu.</p>

Kulüp Başkanı Uzman Dr. Türkcan Coşkun futbolcularına güvendiğini belirterek “Sezonun ilk maçında deplasmanda kaybettiğimiz 2 puan var. Sezona galibiyetle başlamak camiamıza ayrı bir hava getirecekti. Bergama karşısında iyi futbolumuz ve yakaladığımız net fırsatlar vardı. Şayet bu pozisyonları gole çevirsek çok farklı bir sonuçla sahadan ayrılabilirdik. Bunu sezonun ilk maçı olmasına bağlıyoruz. Bundan sonra bu tür puan kayıpları yaşamak istemiyoruz” dedi.

“Puan Kaybına Tahammülüm Yok”

“Yönetim olarak takımın başarısı için her türlü fedakârlığı yapıyoruz” diyen Coşkun “Şampiyon olmak içinde yapmaya devam edeceğiz. Yönetim olarak çok, iyi niyetliyiz ve özverili bir şekilde teknik heyetimizin ve futbolcularımızın yanındayız. Bundan sonra özellikle iç sahada puan kaybı istemiyoruz. Ben hırslı bir insanım ve bundan sonra kaybedilecek basit puanların yanında evimizde oynayacağımız maçlarda rakip kim olursa olsun en ufak bir puan kaybına tahammülümüz yok. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız da bunun bilicindeler. Pazar günü evimizdeki hasretimize zaferle son verip, ligde seri galibiyet perdesine başlamak istiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak evimizde asla puan kaybetmemeliyiz”  ifadelerini kullandı.

Pozitifler Negatife Döndü Ama Yasa Gereği Oynamayacak

Futbolcularımıza Cuma günü yapılacak Covid-19 testlerinde tek isteğimiz negatif sonuçları çıkmasıdır diyen Başkan Coşkun, Geçen hafta 5 oyuncumuz sonuçları pozitif çıkmış ve görev alamamışlardı. Bu 5 oyuncumuzun yapılan testleri negatif çıktı. Ancak bu 5 oyuncumuz için TFF Sağlık Komisyonu Başkanı Bora Bey ile görüştüm yasayı göstererek 14 gün geçmediği için Pazar günü Modafen maçında da oynamayacaklarını belirtti.

Evdeki İlk Karşılaşmaya Çift Antrenmanla Hazırlanıyorlar

Misli.com 3. Lig’de 3. Hafta mücadelesinde İstanbul Ekibi Modafenspor’u evinde ağırlayacak olan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmaya çift antrenman ile hazırlanıyor. Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşma öncesi galibiyet parolası ile çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyespor Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiyle buluşamayacak.

Mardin Bölgesi’nden Hakem Yunus Dursun’un yöneteceği karşılaşma öncesi yapılan çalışmalarda Aksaray Belediyespor Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki nezaretinde günün ilk antrenmanını salonda gerçekleştirdi. Öğleden sonra saha çalışmaları yapan Aksaray Belediyespor’da sakatlığı nedeni ile Burak Emre Kayan ve kart cezalısı Necmi Çoban Bergama maçında Covid 19 testleri pozitif çıkan 5 oyuncu ise yasayı göstererek 14 gün geçmediği için Modafenspor karşısında forma giyemeyecek. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evdeki İlk Karşılaşmaya Çift Antrenmanla HazırlanıyorlarÖnceki Haber

Evdeki İlk Karşılaşmaya Çift Antrenmanla...

BAŞKAN ERTÜRK CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP GÖNDERDİ “AKSARAY’IN SORUNLARI ANLATTI”Sonraki Haber

BAŞKAN ERTÜRK CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP GÖ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar