Aksaray'ı Sarsan Kaza Sonrası Sporcular ve Aileleri Hızla Yaralarını Sarıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'ı Sarsan Kaza Sonrası Sporcular ve Aileleri Hızla Yaralarını Sarıyor
Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Aksaraylı sporcu kafilesinin Bursa'da geçirdiği üzücü kaza sonrasında aile ve sporcularla temasını sürdürürken, "Genç sporcularımızın ve ailelerinin moralleri çok iyi, sporcularımız her geçen gün daha iyiye gidiyor" açıklamasında bulundu.

Aksaray'dan Balıkesir'de düzenlenecek olan Spor Toto Minikler Judo Şampiyonasında mücadele etmek için yola çıkan ve sporcuları taşıyan minibüs, Bursa'da hafriyat kamyonu ile çarpışmış, meydana gelen kazada antrenör Abdülcelil Er Bayram hayatını kaybederken servis minibüsü sürücüsü, 14 sporcu ve bir antrenör ise yaralanmıştı. 

Genç sporcuların kazası Aksaray'da ve spor camiasında üzüntüyle karşılanırken Aksaray Valiliği ve Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğü, kaza geçiren sporcular ve aileleriyle kaza gününden bu yana temasını sürdürüyor.

 

"Sporcularımız ve Ailelerinin Moralleri Çok İyi" 

Üzücü kazanın ardından sporcular ve aileleri ile sürekli temasta kalan Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, gazetemize yapmış olduğu açıklamada, "Hepimizi üzen kazanın ardından Türkiye Judo şampiyonasına katılan sporcularımızı ve ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Sporcularımızın durumu çok iyi, hatta birkaç sporcumuz antrenmanlara bile başlamışlar. Aslında biz biraz daha dinlenmeleri ve beklemeleri gerektiği uyarılarında bulunmamıza rağmen genç sporcularımızın ve ailelerinin moralleri çok iyi, sporcularımız her geçen gün daha iyiye gidiyor" ifadelerini kullandı. 

 

"Kazalardan Uzak Sportif Faaliyetler Umut Ediyoruz" 

Hayatını kaybeden Abdülcelil Er Bayram'a rahmet ve ailesine baş sağlığı dileyen Yıldız, "Aksaray ve ülkemiz için kazalardan uzak, sportif faaliyetleri başarılarla dolu günleri hep birlikte umut ediyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LGS Sonuçlarının Açıklanmasına Günler Kala Aksaray'ın En İyi Liseleri Belli Oldu!Önceki Haber

LGS Sonuçlarının Açıklanmasına Günler Ka...

Muhtar Uğurlu: Kapısını Aşındırdığımız Özel Kalemini Aşamadığımız Bir Belediye Başkanımız VarSonraki Haber

Muhtar Uğurlu: Kapısını Aşındırdığımız Ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar