"Aksaray'ımızda Rekor Bir Oy Oranı İle Başarılı Olacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray'ımızda Rekor Bir Oy Oranı İle Başarılı Olacağız"
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarına inandıklarını ifade ederek, "31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Aksaray’ımızın tüm bölgelerinde rekor bir oy oranı ile başarılı olacağız" dedi.

 Başkan Aktürk, AK Parti'nin yerel seçimlerde büyük başarı elde edeceğini ifade ederek, bu başarının Aksaray'da da geleceğini söyledi.

"Hayal Denilen Hizmetleri Bir Bir Aksaray'a Kazandıran Başkanlarımızdan Allah Razı Olsun"

Mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer'in Aksaray'a büyük projeler kazandırdığını ifade eden Aktürk, "Hayal denilen hizmetleri bir bir Aksaray’a kazandıran ve 5 yılda şehrimizin çehresini değiştiren Evren Dinçer'den, hizmetleriyle Aksaray’a damga vurmuş Belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Tüm Aksaray halkı ve teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"Aksaray'ımızın Tüm Bölgelerinde Rekor Bir Oy Oranı ile Başarılı Olacağız"

Heyecanlı ve kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Aktürk, "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, 5 yıldır şehrimize önemli hizmetleri olan Evren Başkanımız ile 2. dönemde de yola devam ediyoruz. Heyecanlıyız ve kararlıyız. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Aksaray’ımızın tüm bölgelerinde rekor bir oy oranı ile başarılı olacağız" açıklamasını yaptı.

"Aksaray'ımızın Kaybedecek Bir Dakikası Bile Yok"

Tüm AK Parti adaylarının arkasında olduklarını dile getiren Başkan Aktürk, "Hep birlikte tüm teşkilatlar olarak amasız ve fakatsız olarak, hiçbir fitneye cevval vermeden adaylarımızın ve açıkladıkları projelerin arkasındayız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük bir tarih yazacağız, çünkü AK belediyecilik ile Aksaray tanıştı ve çok büyük mesafeler katetti. Aksaray’ımızın kaybedecek bir dakikası bile yok. Aksaray’da, ilçe ve beldelerde kalıcı eserler yapmaya, hizmet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Bugüne Kadar Hep Kendimizle Yarıştık"

Tüm seçimlerde Türkiye’deki başarılı iller arasındaki yerini daima koruyan Aksaray halkına da teşekkür eden Aktürk, "Bizlerde bu güzel ilimizin her zaman yanında ve halkının emrine amadeyiz. AK Parti olarak bizler çalışmalarımızı gece-gündüz demeden devam ettireceğiz. AK Parti boş vaatlerle koltuk dolduranların yeri değildir. AK Parti daima liyakat ve hizmete önem vermiştir. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’in ve tüm adaylarımızın halkımıza sundukları tüm projeleri hayata geçirmek bizim işimiz. Biz yaptık, yine biz yaparız. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle yarışabilecek henüz kimse çıkmadı. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Şehrimize hep daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdik. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız bunun kanıtıdır ve kanıtı olmaya devam edecektir. 31 Mart için hazır ve kararlıyız" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale’de Düşmanlar, Milletin İmanını HesaplayamadıÖnceki Haber

Çanakkale’de Düşmanlar, Milletin İmanını...

Emeklilik Dilekçesini O Tarihten Sonra Verenlere İkramiye YokSonraki Haber

Emeklilik Dilekçesini O Tarihten Sonra V...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar