Aksaray'ın En Heyecanlı Seçim Çalışmasını İYİ Parti Yürütüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'ın En Heyecanlı Seçim Çalışmasını İYİ Parti Yürütüyor
Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi birçok parti sessizliğini korurken, belediye başkan aday adayları konusunda hareketlilik yokken, İYİ Parti hafta sonları düzenlediği belediye meclis üyesi aday adayları tanıtımı ile gövde gösterisi yapmaya devam ediyor.

Aksaray'ın tanınan inşaat mühendisi, 2014-2019 yılları arasında il genel meclis üyeliği yapan Sami Uyar, iş insanı Salih Taş, güvenlik şirketi sahibi iş insanı Bahattin Yücel, hafta sonu İYİ Parti il binasında düzenlenen Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tanıtım Toplantısında belediye meclis üyeliği adaylıklarını açıkladı.

 

"Ranta Yolsuzluğa Kurban Edilmiş Şehrimizi Kurtaracağız"

Toplantıya yoğun bir katılım gözlenirken, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen açıklamalarda bulundu. İYİ belediyecilik vizyonu ile yaşayan ve yaşatan şehirler inşa edeceklerini ifade eden Belgemen, "Can ve mal güvenliğini esas alan şehircilik anlayışımız ile güvenlik risklerini yönetebilen, sağlık, gıda ulaşım ve barınma imkanlarına sahip, afetlere dirençli kentler inşa edeceğiz. 'Felaketler değil tedbirsizlik öldürür' düşüncesiyle doğal afetlere karşı tüm afetlerde sağlık ve refahı güvence altına alacağımız yönetim anlayışı ile, İYİ Parti olarak önce Türkiye'yi sonra Aksaray'ı yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehrimizi; sevgiyle, ahlakla, liyakatle yani hak ettiği gibi nasıl yönetilir cümle aleme göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"Birilerinin Keyfini Kaçırmaya Devam Edeceğiz"

"Birilerinin keyfini kaçırmaya, rahatını bozmaya, heveslerini kursaklarında bırakmaya aynen devam edeceğiz" diyen Belgemen, "Yarışacak ve kazanacak adaylarımızı büyük bir coşkuyla açıklamaya devam ediyoruz. Bugün belediye meclis üyesi 3 aday adayı arkadaşımızı ve çok yakın zamanda herkesin merak ettiği belediye başkan adayımızı görkemli bir törenle açıklayacağız" ifadelerine yer verdi.

 

"Aksaray'ı Biz Yöneteceğiz"

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır da toplantıda açıklamalarda bulunarak, "Bugün burada bulunan belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımız esasında bir menfaate ve ranta talip olmadılar. Bugün bir zora talip oldular, bir mücadeleye talip oldular, memlekete hizmet etmeye talip oldular, bir helale talip oldular. Bu noktada ben kendilerine teşekkür ediyorum. Cenabı Allah'tan yol açıklığı diliyorum. Bundan sonraki mücadelemizde omuz omuza, sırt sırta, gönül gönüle verip hep birlikte Aksaray'ı yöneteceğimize talip oldular. Ümit ediyorum ki mart seçimleri Aksaray belediye başkan adaylarının yarıştığı, belediye meclis üyelerinin projelerinin yarıştığı, tüm kampanyaların yarıştığı bir seçim olur. Kazanacak kadar İYİ kadro İYİ projeler İYİ organizasyon ve çalışma, İYİ Parti'de olacak ve Aksaray'ı biz yöneteceğiz" dedi.

Aksaray'ın makus talihini yenmeye talip olduklarını söyleyen Yaldır, "21 yıldır Aksaray koşulsuz ve şartsız AK Parti'ye hem yerelde hem genelde çuval çuval oy vermiş, verdiği oyun karşılığını hizmet olarak alamamış garip bir Anadolu şehridir. Sahipsiz ve kimsesiz bir şehirdir" ifadelerini kullandı.

 

"31 Mart Akşamının Kazananı Biz Olup Meydanda Seçim Zaferini Kutlayan Bizler Olacağız"

17 aylık milletvekilliği sürecinde Aksaray'ın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, komisyonlarda, birçok platformda ve ulusal basında gündeme taşıdığını söyleyen Milletvekili Yaldır, "Geldiğimiz noktada kendimi biraz yalnız hissediyorum. Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı Aksaray Belediyesi'nin başkanının, kadrolarıyla projeleri ile kazanmasını ve kardeşinizi bundan sonraki süreçte Aksaray'da yapılacak hizmetler konusunda yalnız bırakmamanızı sizlerden rica ediyorum. Bizler bu işi yaparız, hakkını veririz. Belediye başkanlarımızla omuz omuza vererek devlet hizmetlerinden Aksaraylıların yeteri kadar pay almasını sağlar, hizmetlerle buluştururuz. Bugünden itibaren 31 Mart akşamına kadar yatmayacağız, dinlenmeyeceğiz, sokak sokak, kapı kapı Aksaray ile hemşehrilerimizin gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. 31 Mart akşamının kazananı biz olup meydanda seçim zaferini kutlayan bizler olacağız" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Erişilebilirliğin Olduğu Yerde Engel Yoktur"Önceki Haber

"Erişilebilirliğin Olduğu Yerde Engel Yo...

Olmayınca OlmuyorSonraki Haber

Olmayınca Olmuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar