"Aksaray'ın MHP Kadrolarına Duyduğu Özlemi, Gittiğimiz Her Yerde Hissediyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray'ın MHP Kadrolarına Duyduğu Özlemi, Gittiğimiz Her Yerde Hissediyoruz"
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik seçim çalışmaları kapsamında, Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim öncesi saha ziyaretlerine yoğun bir tempoyla devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi esnafına ziyarete giden Çıtak, vatandaşla karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu.

 

"Emekçi Kardeşlerimizin Talep ve İsteklerini Dinledik"

OSB ve E-90 karayolu üzerinde faaliyet gösteren işletmelere ziyaret gerçekleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak, "Otomotiv, elektrikli motor, çelik silo, tekstil, mobilya ile gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda yüksek üretim hacmiyle Aksaray’ımızın ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan organize sanayi bölgemizde fabrika sahibi iş insanlarımızla fabrikalarda çalışan emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Talep ve isteklerini dinledik. Aksaray’ımızın, Anadolu’muzun göz bebeği OSB’de ulaşımdan, sosyal yaşama birçok farklı alanda yapacağımız çalışmaları anlattık. Bizleri samimiyetle misafir eden, desteklerini yüreğimizde hissettiğimiz tüm iş insanlarımıza ve emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

"MHP’ye Özlemi, Gittiğimiz Her Yerde Hissediyoruz"

Adaylığı açıklandığı günden bu yana yaptığı ziyaretlerde büyük bir ilgiyle karşılandığını, aday tanıtım toplantısında Aksaray halkının salona akın ettiğini ifade eden Çıtak, "Aksaray’a hizmet etmek gayesiyle çıktığımız bu yolda, halkımız nezdinde bu denli bir teveccühle karşılaşmak bizler için büyük bir mutluluktur. Aksaray’ın MHP kadrolarına, MHP’nin hizmet düsturuna duyduğu özlemi gittiğimiz her yerde hissediyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, değmedik gönül bırakmadan tüm Aksaraylı hemşehrilerimizle, Aksaray’da yaşayan vatandaşlarımızla bir ara geleceğiz. Hizmetlerimizle, Aksaray hayalimizi anlatacağız" açıklamasında bulundu. Haber: Kemal Onur Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuzeyin Sultanları, Çeyrek Finale Hazır!Önceki Haber

Kuzeyin Sultanları, Çeyrek Finale Hazır!

Kontrolsüz Çıkış Kaza Getirdi! Ucuz AtlattılarSonraki Haber

Kontrolsüz Çıkış Kaza Getirdi! Ucuz Atla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar