
Başkan yazgı, “büyüyen aksaray'a yakışır projeler üretiyoruz”
Yaz mevsimlerinde Aksaray'ın kanayan yarası haline gelen otopark sorununa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ürettiği projelerle çözüm sağlamak için çalışmalar yürütüyor. Başkan Yazgı göreve geldiği günden beri Aksaray’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark ve trafik soruna yönelik projeler üretmeye devam ediyor. Özellikle yaz mevsiminde Avrupa’da yaşayan vatandaşların da izine gelmesiyle birlikte şehrin önemli bir sorunu hale gelen otopark sorununa uzun soluklu ve kalıcı neşter vurabilmek için Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan projelerde sona gelindi.
Azmi Milli Çevresi Katlı Otopark Projesi Hayata Geçti
Aksaray Belediye Başkanı Yazgı’nın başlattığı Azmi Milli Çevre Düzenleme ve Katlı Otopark Projesi tamamlanarak hizmete açıldı. 6 bin 373 metrekare alan üzerine inşa edilen Azmi Milli Katlı Otoparkı bölgedeki araç yoğunluğunu önemli ölçüde azalttı. Özellikle bölgede yaşayan çarşı esnafının büyük takdirini toplayan projenin detay dekore çalışmaları devam ediyor.
Piri Mehmet Paşa Çarşısı Otoparkı Tamamlanmak Üzere
Aksaray Belediyesinin 200’e yakın esnafla yaptığı görüşmeler sonrasında kentsel dönüşüm ile hayata geçirdiği Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda da sona gelindi. Piri Mehmet Paşa adını taşıyacak olan çarşıda son rötuşlar yapılıyor. Başkan Yazgı, Aksaray’ı marka şehir yapmak için en önemli projelerin uygulamaya konulduğunu, bunlardan bir tanesinin de Piri Mehmet Paşa Çarşısı olduğunu kaydetti. Ayrıca bölgede yaşanan otopark sıkıntısına çözüm için proje içerisinde 600 araçlık yeraltı otoparkına yer verildi. Haber Merkezi
Yorum Yazın