Aksaraylı genç sporcu, 3 kategoride Türkiye birincisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaraylı genç sporcu, 3 kategoride Türkiye birincisi
Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Aybars Emre, Okullar Arası Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’ndan 3 altın madalyayla döndü.

Aksaray Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Aybars Emre, Sakarya’da düzenlenen Okullar Arası Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle Aksaray’ın gururu oldu.

3 farklı kategoriden şampiyonluk getirdi

Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisi olan başarılı sporcu, şampiyonada gösterdiği üstün performansla 3 farklı kategoride Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Aksaray’a büyük sevinç yaşattı

Azmi, disiplini ve kararlı mücadelesiyle dikkat çeken Yunus Aybars Emre, elde ettiği şampiyonluklarla hem okuluna hem de Aksaray’a büyük sevinç yaşattı. Akademik başarısının yanında sportif alandaki performansıyla da örnek gösterilen genç sporcu, önemli organizasyonda adından söz ettirdi.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin yalnızca akademik alanda değil, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de desteklendiği belirtilerek, “Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik” anlayışıyla gençlerin çok yönlü gelişimine katkı sunulmaya devam edildiği ifade edildi.

Haber: Eylül Vurgun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik öğrenciler kaymakamlarını ağırladıÖnceki Haber

Minik öğrenciler kaymakamlarını ağırladı

Ağaçören’de gönüllü kan bağışı seferberliğiSonraki Haber

Ağaçören’de gönüllü kan bağışı seferberl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar