Aksaraylı oto kurtarma esnafı Manavgat yolunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaraylı oto kurtarma esnafı Manavgat yolunda
Türkiye’nin dört bir yanından gelen yangın haberleriyle sarsılan Aksaraylı oto kurtarma hizmeti veren esnaf grubu Antalya Manavgat’ta yangından zarar gören vatandaşlara acil yardım yapabilmek için işlerine 2 gün ara vererek topladıkları yardım malzemeleriyle yola çıktı.  

Aksaraylı vatandaşlar ve esnafın da desteği ile hayvanlar için saman, insanlar için temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri içeren yardım malzemelerini araçlarına yükleyen 15 esnaf Antalya’ya yola çıktı. Yola çıkan 3 araç saman balyası, 2 araç hayvan yemi ve 9 araç ise temel ihtiyaç ve gıda malzemesi yüklendi.  

AKSARAY’IN EMEĞİ VAR

Aksaraylı esnafı bir araya getirerek öncülük eden Amir Uçkun Manavgat’ın yüzde 75’inde yangın olduğunu belirterek “Oradaki insanlarımıza, oradaki hayvanlarımıza bir destek amaçlı işimizi bıraktık. Bugün araç değil, ihtiyaç malzemesi taşıyoruz. Aksaray halkından Allah razı olsun. Kimlere sesimizi gönderdiysek, hiçbirisi bizi boş çevirmedi. Herkesten Allah razı olsun. Burada sadece bir benim değil, Aksaray halkının bütün emeği yer aldı. Allah nasip ederse yolumuz Manavgat, oradaki vatandaşlarımıza yardım etmeye gidiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz. Dualarınıza ihtiyacımız var. Bugün orasıysa yarın başka yere gideriz hiç önemli değil, elimizden gelen ne ise yardım etmeye razıyız” dedi.  

“ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN”

Esnaf Tahsin Dağdelen (29) de Türk Milleti’nin el ele verdiğini belirterek “Biz bugün buraya ülkemizde olan bazı yangınlardan dolayı, özellikle Antalya ilimizdeki yangına bir nebzede olsa yara bandı olmak için hep bir araya geldik. Hepimiz el ele verdik. Elimizden geldiğince her zaman olduğu gibi Türk Milleti olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. İnşallah bu günleri atlatırız. Allah’ım bu günleri bir daha yaşatmasın” diye konuştu. Haber: Harun Atalay


  • 6
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuk cesedi diye gittiler, beze sarılı köpek çıktıÖnceki Haber

Çocuk cesedi diye gittiler, beze sarılı...

Motosikletler çarpıştı: 2 arkadaş yaralandıSonraki Haber

Motosikletler çarpıştı: 2 arkadaş yarala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar