Aksaraylı Vatandaşlar: “Devlet İyi Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
​​​​​​​Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanması üzerine vatandaşlar da mutluluklarını dile getirdi.

Aksaraylı vatandaşlardan Mevlüt Emekli, "Çok mutluyum ve devletin de iyi olacağına eminim. Halk tamamıyla tarikatlara, yobazlara bunlara emanet edilmiş" dedi. Altılı Masa'da yaşanan yoğun trafiğin ardından Saadet Partisi Genel Merkezi önünde SP lideri Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etti. 

Halk Tarikatlara Emanet Edilmiş

Mevlüt Emekli, "Müzeden emekliyim, ilk defa iki gece uyuyamadım evde stresten, ilk defa bugün rahatım öyle bir hayırlı iş yaptılar ki insan olduğumuzu halk olarak gücümüzü gördük. Çok mutluyum ve devletin de iyi olacağına eminim. 'Niye böyle oldu bugüne kadar sorun yoktu' dedim, kafamda onlarca soru 'acaba Tayyip mi bu işin içerisine girdi' yoksa 'Kılıçdaroğlu’nun hesap soracağım dediği para babaları mı devreye girdi' bunlar yaparlar. Doğruyu bulacaklarına inandım ve doğruyu buldular. Vatan için hayırlı olsun. Halk tamamıyla tarikatlara, yobazlara bunlara emanet edilmiş ve kenar mahalleler içerisinden birisiyim. Bunların ne devlet yönetiminden haberi var, ne vatan gitmiş haberi var, bir tanesi sabah giriyor, bilgi yok. Aksaray toplumunda kitap okuma alışkanlığı yok. Aksaray toplumu Ortaçağda kaldı. Biz konuşmayı yeni öğrenenlerden bile geriye gittik.

Vatan millet diyor, düşünmüyor kardeşim! 'Eee Tayyip giderse ne olacak?' diyor. Beyefendinin dediği gibi bu adam hiç bir şey yapmadılar diyor. Allah'tan korkun bugün memleketimize yazık olmuştur, bu adamlar kurtaracaklar yeni bir yüzyıla mutluluk içerisinde, hukuk devleti içerisinde insanların aç kalmadığı, çocuklarımızın okuduğu kültürlü bir devlete gitmezsek bir Tayyip daha çıkar. Önce halk bilinçli olacak" yorumunda bulundu.

Yaşayamıyoruz, Yaşama Olan Sevgimizi Yitiriyoruz

Üniversite öğrencisi Selim Taha Demir, "Üniversite öğrencisi olarak durumlardan hiç memnun değilim. Yaşayamıyoruz, yaşama olan sevgimizi yitiriyoruz yavaş, yavaş. İmkanlarımız kısıtlı. Gaziantepliyim burada üniversite öğrencisiyim. Değişmesi lazım tamamen. Bu hükümetle olacak bir şey değil çünkü yeter artık her şeyin bir sonu var bunun da gelmesi lazım artık. Tarih öğretmenliği okuyorum atanması olmayan bir bölüm. Muhtemelen ben de bütün arkadaşlar gibi boşta kalacağım, marketlerde kasiyerlik yapacağım durum onu gösteriyor. Girebilirsem ki artık o da zor çünkü herkes oraya gittiği için elaman ihtiyaçları yok. Yurtdışına gitmek istiyoruz oraya da gidemiyoruz. Gitmek için bayağı bir fedakarlık yapmak gerekiyor maddi manevi. İnsan ister ki kendi ülkesinde kalıp kendi ülkesinin geleceği için bir şey yapmak ama şu an ki hükümetten dolayı şartlar ve durumlar maalesef onu yapamıyoruz. Biz gençler olarak değiştireceğiz yoksa kendi topuğumuza sıkmış olacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'na Şans Veririm

İsmail Yörük, "Allah hayırlısını versin şu an denilecek hiçbir şey yok ama önce başa gelecek olanların icraatlarını görmemiz lazım. Meydanlarda konuşuyorlar ama pek zannetmiyorum. Kılıçdaroğlu'na şans da veririm ama adam başa gelmedi ki bir icraatını görmedik, görmeyince ne diyeyim? İnşallah başa gelir" yorumunu yaptı.

Mevcut Hükümet Aynen Devam Eder

Yakup Gelen de "Hayırlısı memleketim için, benim gördüğüm izlenim mevcut hükümet bana göre devam eder. Ekonomiyi kendi açımdan konuşmayayım benim sıkıntım yok çok şükür. İlla ki sorunu olmayan yer olmaz büyüğün büyük küçüğün küçük sorunu olur. Genel olarak baktığımız zaman benim gördüğüm mevcut hükümetin aynen kaldığı yerden devam edeceğini tahmin ediyorum" şeklinde konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaldıkları Yanına Kalmadı: Aksaray'da Yaptığı Hırsızlık Ankara'da Son BulduÖnceki Haber

Çaldıkları Yanına Kalmadı: Aksaray'da Ya...

Başkan Taşdemir: Emeğin Ve Alın Terinin Cinsiyeti YokturSonraki Haber

Başkan Taşdemir: Emeğin Ve Alın Terinin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar