Alkollü Sürücü, Polisle Pazarlık Etti: "Ayakkabımı Verin Ehliyetimi Vereyim!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da polisin uygulama yaptığını fark eden alkollü sürücü, uygulama noktasına 60 metre kala araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken, polis ve bekçiler tarafından yakayı ele verdi. 

 Olay gece yarısı Taşpazar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik ekipleri, gece yarısı bulvar üzerinde bekçilerle birlikte uygulama yaptı. 

Kontrol Noktasından Kaçmak İstese de Kaçamadı

Uygulama sırasında denetim noktasını fark eden sürücü İ.İ. (46), uygulama alanına 60 metre kalan 68 ABG ... plakalı araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Şahsın kaçtığını fark eden güvenlik güçleri, şahsı kıskıvrak yakaladı. Ehliyetini vermek istemeyen sürücü, araçtan inip kaçmaya çalışmasına rağmen, “Arabadan kim aldı beni?” diye polislere soru sordu.

Gazetecilerin, “Neden kaçmaya çalıştınız?” sorusuna yanıt veren şahıs, “Kardeşim ben bir şey yapmadım, ben sadece evime gidiyorum ama alkollüyüm. Yanlış olmasın ama şu yaptığımız ne?” diye cevap verdi. Ehliyet kontrolü yapılmak istenen şahıs, “Ayakkabım gelsin vereceğim” derken, polis ise “Ayakkabını bizim ekipler mi aldı” dedi ve sürücü de “Bilmiyorum” yanıtını verdi.

Güçlükle Gözaltına Alındı, Gerçek Hastanede Ortaya Çıktı

Ehliyetini vermek istemeyerek zorluk çıkaran sürücü, polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan alkol kontrolünde sürücünün 2.19 promil alkollü olduğu tespit edilirken, polis ekiplerinden kaçmaya çalıştığı anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Hem Para Cezası Verildi Hem de Ehliyetine El Konuldu

Hastanedeki kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilirken ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise polis ekiplerince çekici marifeti ile otoparka çektirildi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokakta Kavga Yetmedi, Hastanede De Birbirine Girdiler!Önceki Haber

Sokakta Kavga Yetmedi, Hastanede De Birb...

Farklı Ülkelerden Öğrenciler Organ Bağışı İçin ASÜ’de BuluştuSonraki Haber

Farklı Ülkelerden Öğrenciler Organ Bağış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar