Alkollü yakalanan sürücü "ben devletim, milletim sizin için çalışıyorum" 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimde izin belgesiz trafiğe çıkan sürücü, hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı. 

Olay, Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yapılan denetimde polisler tarafından durdurulan F. T. (47) adlı motorsiklet sürücüsüne 'izin belgesi' soruldu. İzin belgesi olmadığı ortaya çıkan sürücünün, ehliyetinin de olmadığı belirlendi. Trafik polislerinin kontrolleri sırasında sürücünün  alkollü olduğu tespit edildi. Alkol metreye üflemek istemeyen motorsiklet sürücüsü polisin “Motorun plakası var mı?” sorusuna “Abi ayarlayın onu, bir bana mı kaldınız? Allah’ın aşkına sanayide neler yapıyoruz. Allah’ın aşkına ya beni bırakın.  Herkes neler yapıyor. Lütfen ya bırakın ya” dedi. Polisin alkol aldın mı sorusuna “Abi çıkış yapacağım, tekrar dönüş yapacağım evet. Yapacağım bir şey var abi niye biliyon mu sizin için, devletim için, milletim için abi kimse bilmez. Allah Kur’an çarpsın. Tabiki görevinizi yapmak zorundasınız abi bir çıkış” dedi. 

Motoru kaptırınca devlete sığındı 

Ardından polis motor şasi numarasını alırken motora vurarak “Devlet bu kadar mı aciz ya? Hizmet eden insanlara Allah aşkına ya lütfen abi ya bu kadar mı aciz biz dönüş yapacağız dedik bu kadar mı aciz abi ya” dedi. Polislerin evraklarını istemesine karşılık “Abi lütfen ya şu an için evrak mevrak yok abi geri dönüş yapmam gerekiyor. Size alkollü olduğumu söyledim fakat dönüş yapmam gerekiyor. Devletimin memurusunuz tamam abi nasıl bir şey abi ya?” Alkol metreyi üfletmeye çalışan polislere zorluk çıkaran ve “Tamam şu motor gidiyor mu?” diyerek motorunu alıp başka bir yere park eden F.T. “Ben devletime, milletime o Süleyman Soylu’yla her zaman yazışan adamım. Üflesek de üflemesek de motor gitti kuzum.  Usta ben e devletimi açacağım kaç tane oldu helal olsun. On bin lirayı geçmiş bir cezam var”  dedi. F.T’ye tüm direnişine rağmen Sürücü belgesi olmaması nedeniyle  2 bin 698 TL , Alkol metreyi üflememekten 3 bin 836 TL, Tescilsiz araç kullanmaktan 314 TL, Sokağa çıkma kısıtlamasına uymamaktan 900 TL olmak üzere toplam 7 bin 748 TL idari ve trafik cezası uygulandı.Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Takla atan aracın sürücüsü öldü 1 yaralıÖnceki Haber

Takla atan aracın sürücüsü öldü 1 yaralı

T.C. Eskil(Sulh Hukuk Mah.) Satış MemurluğuSonraki Haber

T.C. Eskil(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar