Altınsoy, “Güçlü Türkiye’nin İnşası İçin İnancımız Tam”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınsoy, “Güçlü Türkiye’nin İnşası İçin İnancımız Tam”
AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programları artan bir ivmeyle çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde il başkan yardımcıları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Türkiye’yi kalkındıran her eserin altına AK Parti’nin imzası olduğunu anımsatan İl Başkanı Altınsoy, “21 yılda Türkiye’de çok büyük şeyler başardık. Demokrasiden teknolojiye, ulaşımdan savunma sanayisine, sağlıktan eğitime, bu ülkede hayal olarak gördüğümüz her şeyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdik. Pandemiyle beraber ekonomik türbülans elbette ülkemizi de etkiledi. Ancak, milletimiz bu sorunu da çözecek kişinin yine Cumhurbaşkanımız olduğuna inanıyor ve güveniyor. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Aziz milletimizin bize olan güvenini, inancını yere düşürmeyeceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Siyaset kurumu, hem bugünü en iyi şekilde yönetmek hem de geleceğin Türkiye’sini kurabilmek için çaba sarf etmek zorundadır. Bu çabayı gösteren de gelecek yolunu hazırlayan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’dir. Şehrimizde, İlçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde ve ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında bizim imzamız var. AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam” dedi.

Aksaray’ın dört bir yanında süren saha çalışmaları çerçevesinde İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un talimatları doğrultusunda Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, ilçe ve belde başkan ve yönetimleri tam kadro sahada esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cezaevi Firarisi Ve Aranan Kişiler Jandarmadan KaçamadıÖnceki Haber

Cezaevi Firarisi Ve Aranan Kişiler Janda...

ATSO SEÇİMLERİNDE İTİRAZ EDİLEN 1-4 VE 8. GRUP SANDIKLARI YENİDEN SAYILACAKSonraki Haber

ATSO SEÇİMLERİNDE İTİRAZ EDİLEN 1-4 VE 8...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar