"Amatör Ligden Süper Lige Çıkmış Bir Türkiye Var"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Amatör Ligden Süper Lige Çıkmış Bir Türkiye Var"
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Aksaray'da bir dizi ziyaretlerde bulunurken, gençlerle buluşarak hem açıklamalarda bulundu hem de gençlerin sorularını yanıtladı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, gençlerle buluşmak için Aksaray'a geldi. Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığına da bir dizi ziyaretlerde bulunan Eminoğlu, daha sonra gençlerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu ve gençlerin sorularını yanıtladı.

 

"Bizler Her Daim Sizlerin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi'ne gelerek gençlerle buluşan Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Türkiye'nin milli teknoloji ve spor alanında yaptığı çalışmalarına değinerek, "Türkiye birçok alanda uzun yıllardır spor ve gençliğe yapılan yatırımların meyvelerini almaya başladı. Bundan sonra da devam edeceğiz. Çünkü gençliğe inanan bir lider var ve gençliğin arkasında olan bir ekip var. Bizler her daim sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz bu başarıların devam etmesi için" dedi.

 

"Amatör Ligden Süper Lige Çıkmış Bir Türkiye Var"

Türkiye'nin artık yerli otomobil, helikopter, uçak gemilerini konuştuğunu ifade eden Eminoğlu, "Baktığımız zaman milli teknoloji hamlesinden tutun da bugün İHA’ları SİHA’ları konuşuyoruz. Bunların hepsi çok kıymetli. Bundan 20 yıl önce bunların hayali dahi yoktu ama bugün geldiğimiz noktada Türkiye bambaşka bir Türkiye. Tabiri caizse amatör ligden süper lige çıkmış bir Türkiye var" açıklamasında bulundu.  Bakan Yardımcısı Eminoğlu, yaptığı konuşma sonrasında gençlerin sorularını yanıtlarken, daha sonra Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte gençlere yönelik yapılan yeni çalışmaları yerinde inceledi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tabip Odası Başkanı Karabatak: Terör Örgütü Yöntemlerine Yönelen Sorumluları Lanetliyoruz!Önceki Haber

Tabip Odası Başkanı Karabatak: Terör Örg...

Tarım-GFE Aylık Yüzde 6,94 ArttıSonraki Haber

Tarım-GFE Aylık Yüzde 6,94 Arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar