ASKON BAŞKANI DAĞ GÜVEN TAZELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKON BAŞKANI DAĞ GÜVEN TAZELEDİ
Gerçekleştirilen Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Şubesi 3. Genel Kurulunda mevcut Şube Başkanı Hasan Dağ güven tazeledi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Şubesi 3. Genel Kurulunu ASKON Genel Başkan Vekili Bekir Aydın, ASKON Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Gökhan Yavuzer ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşen 3. Genel Kurulda açılış konuşmasını yapan ASKON Aksaray Şube Başkanı Hasan Dağ; “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Şubemizin 3. Genel kurulunu büyük coşku ile gerçekleştirdik. İstanbul’dan genel merkezimizden gelen ASKON Genel Başkan Vekilimiz, ASKON Genel Başkan Yardımcılarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, sektör başkanlarımız hepsi Aksaray’da genel kurulumuzda birlikte olduk. 2 yıllık bir pandemi süreci geçirdik. Bu pandemi sürecinde tüm dünyada ve tüm Türkiye’de olduğu gibi elimiz kolumuz bağlıydı. Pandemi nedeniyle faaliyetlerimiz ister istemez sekteye uğradı. Önümüzdeki süreçte ise geçtiğimiz 2 yılın pandemi döneminin acısını çıkarmayı planlıyoruz. Faaliyetlerimizi yoğunlaştıracak, ihracata bakacak ve ne yapabilirizin derdinde olacağız. DEİK ve AKSON işbirliği ile Aksaraylı hemşerilerimize, üreticilerimize, iş adamlarımıza, iş insanlarımıza faaliyet gösteren burada üretim yapan memleket sevdalısı herkese nasıl faydalı olabiliriz onu hesabını yapacağız. Şehrimizin tüm dinamikleriyle biz Aksaray’ın gelişimi için elimizden geleni var gücümüz ile yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
"ASKON OLARAK ÜRETMEK BİZİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ!"
ASKON Genel Başkan Vekili Bekir Aydın ise; “Milattan önce yaklaşık 7 binli tarihlere dayanan bu kadim şehirde; ASKON olarak değer üretmek bizlere büyük bir mutluluk vermek. Aksaray ilimiz, ülkemizin her daim nadir şehirlerinden biri olmuştur. Başta asayiş olmak üzere Aksaray şehrimiz her daim huzurun adresi olmuştur. Ekonomik aktivitelerine baktığımızda nüfusunun yüzde 70’inin tarım ve hayvancılıkla uğraştığını görmekteyiz. Bu geniş coğrafyada tarımsal alanlardan daha iyi verim alabilmemiz gerekmektedir. Bu sebeple modern ve bilinçli tarımı teşvik etmeliyiz. Ürün çeşitliliğini arttırmalı, toprak işlemedeki yanlış uygulamalardan vazgeçmeliyiz. Şehrimizin ihracat oranları ve belli başlı kalemlerine ise ilk 8 ayda 107 milyon 398 bin dolarlık ihracat rakamına ulaştı. Pandeminin Sosyal ve ekonomik bütün olumsuzluklarına rağmen çarkları çalıştırmaya, moralleri yüksek tutmaya devam ediyoruz. Aksaray AKSON Şubemizin 3. olağan genel kurulu’nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emekleri için geçmiş yönetime teşekkür ediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.
"HALKAYA DAHİL OLAMAYANLAR PES ETMEYE MAHKUM"
“Her kim değişimi reddederse çürümeye mahkûmdur” diyen ASKON Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Gökhan Yavuzer, Bu sözün taşıdığı manayı insanoğlu pandemi süreci ile birlikte ziyadesi ile yaşamış oldu. Günümüz dünyası yeni paradigmalar üzerinden, yeni ekonomi modelleri ile rotasını belirlemiş durumda. Finansman ve Hammaddeye erişimin yanı sıra, üretim ve ürettiğimizi en hızlı bir şekilde teslim etme durumu ile karşı karşıyayız. ASKON olarak bu konuda sürekli dile getirdiğimiz bir husus var. Anadolu’da markalaşmak, Anadolu’da üretmek. Siz değerli üyelerimize de burada bu çağrıyı tekrardan yinelemek istiyoruz. Güçlerinizi birleştirerek çok daha farklı alanlarda çok daha güçlü firma yapılanmaları oluşturmalıyız. Zira geleceğin dünyasında güçlü firmalar yer bulurken, bu halkaya dâhil olamayan şirketler pes etmeye mecbur kalacaklardır. Bize düşen yarının güçlü ve rekabetçi Türkiye’sini oluşturmak adına bu birliktelikleri sağlamaktır. ASKON üye kuruluşlarını bu konuda tedbir almaya ve ortaklık kültürünü geliştirmeye davet ediyorum. Allah’ın izni ile firmalarımız Türkiye’de bu konunun öncülüğünü yapacak ve başarılı çalışmalara imza atacaklardır. Hamdolsun ASKON kurulduğu ilk günden bu güne, bu ruhunu her daim tazelemiş ve filizlendirmiştir. Şimdi çiçeklerin açma zamanı, şimdi ilerlemenin zamanı gelmiştir. Bunu da elbette siz Anadolu’daki şubelerimizden almış olduğumuz ilham ve güç ile Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz. Gücümüzün ve potansiyelimizin farkındayız ve bu farkımızı da çok yakında hep birlikte ortaya koyacak, ülkemizi 2023 ve 2053 hedeflerine taşıyacak lokomotif kuruluşlardan biri olacağız. AKSON Aksaray Şubemizin 3. olağan genel kurulu Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Protokol konuşmalarının ardından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Şubesi 3. Genel Kurulu Divanı oluşturuldu ve gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul Salonunda ASKON Genel Başkan Vekili Bekir Aydın'a 68 Aksaray Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök tarafından forma hediye edildi. Haber: Celil Acar 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Metal Sendikası Yerel Meydanın Sorunlarını Masaya YatırdıÖnceki Haber

Türk Metal Sendikası Yerel Meydanın Soru...

T.C. Sağlık Bakanlığı Aksaray İl Sağlık MüdürlüğüSonraki Haber

T.C. Sağlık Bakanlığı Aksaray İl Sağlık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar