Ata’nın çocuklarından coşkulu 100. Yıl kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ata’nın çocuklarından coşkulu 100. Yıl kutlaması
<p>T&uuml;m d&uuml;nyayı etkisi altına alan Koronavir&uuml;s salgını nedeniyle bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve &Ccedil;ocuk Bayramı evlerden kutlanmış olsa da y&uuml;reklerdeki coşku değişmedi. &Ccedil;ocuklar aileleriyle balkonlara &ccedil;ıkıp şiirler okuyup şarkılar s&ouml;yledi.&nbsp; Her evde coşkuyla kutlamalar yapıldı. İşte Aksaray&rsquo;dan 23 Nisan manzaraları...</p>

Tüm Türkiye’de ve ilimizde TBMM’nin Kuruluşunun 100. Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Koronavirüs salgını nedeniyle buruk geçse de ilimizde evlerini, iş yerlerini, resmi binaları bayraklarla süsleyen vatandaşlar tarihe tanıklık ederek Ulusal Egemenliğimizin 100. Yılını kutladı.

Milli Eğitim Müdürü Kartal, Atatürk Anıtı’na Çelenk Koydu

TBMM’nin Kuruluşunun 100. Yılı ile Milli Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Milli irade meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdikten sonra saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’mızı okudu.  Aksaray’ın dört bir yanında evlerinin balkonlarını, camlarını bayraklar, konfetiler ve balonlarla süsleyen vatandaşlar Egemenliğimizin 100. Yılını evlerinde çocuklarıyla kutladı.

Geleceğin Büyüklerinden Ata’ya Anlamlı Mesaj

Koronavirüs nedeniyle buruk geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin Kuruluşunun 100. Yılı etkinliklerine katılamayan Aksaraylı yüzlerce çocuk, tören alanına gidecekmiş gibi özenerek en güzel giysilerini giydi, odalarında 100. yıla özel  23 Nisan bölümleri düzenledi ve İstiklal Marşı’mızı okuyup hazırladıkları şiir ve koreografilerini büyük bir beceriyle sergileyip Bayram’ın tadını çıkardı. Veliler ise çocuklarının bayram coşkularını kamera ile çekip öğretmenleriyle ve sosyal medya hesaplarından tüm takipçileriyle paylaştı. Ulusal egemenliğimizin 100. Yılında Aksaraylı çocuklar, kendilerine armağan edilen ve dünyada bir eşi benzeri bulunmayan bayramlarını doya doya yaşarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e de teşekkür etmeyi unutmadı. 

Tüm Aksaraylıların ve Türkiye’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümünü Anadolu Ekspres Gazetesi ailesi olarak kutluyor, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Amcaları Çocukları UnutmadıÖnceki Haber

Vali Amcaları Çocukları Unutmadı

“Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir” Sonraki Haber

“Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar