Atatürk’ün Ebedi İstirahatgâhı Türk Milletinin Gönlüdür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk’ün Ebedi İstirahatgâhı Türk Milletinin Gönlüdür
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Mustafa Kemal Atatürk’ün şanlı Türk tarihinin en büyük askeri ve siyasi dehalarından birisi olduğunu söyledi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Mustafa Kemal Atatürk’ün şanlı Türk tarihinin en büyük askeri ve siyasi dehalarından birisi olduğunu söyledi.

Ona, Meydanlarda Yendiği Düşmanlar Bile Saygı Göstermiştir

Vali Aydoğdu, yazılı bir anma mesajı yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, devlet adamlığı, bilgisi, görgüsü, tevazuu ile yediden yetmişe herkesin gönlüne girebildiğini kaydeden Aydoğdu, “Ona sadece yolundan giden bizler değil, aynı zamanda taraflı tarafsız, hatta savaş meydanlarında yendiği yabancılar bile azami derece saygı göstermişlerdir. Onun içindir ki bugün, bizimle birlikte dünyanın neresinde olursa olsun bütün mazlumlar bu hüznü yüreklerinin derinliğinde yaşıyor. Elbette her canlının ömrü sınırlıdır. Ancak büyük liderler fikirleri ve eserleriyle yaşamaya devam ederler” dedi.

Cumhuriyet Değerlerini Sonsuza Kadar Yaşatmaya Kararlıyız

Geçen 29 Ekim’de, asra bir kala, Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eser, olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yıl dönümünün coşku ve gururla kutladığını anımsatan Vali Aydoğdu, “Daha nice bin yıllar kutlanacak inşallah. Bizler, Cumhuriyetin değerleri ile büyüdük, o değerlere sahip çıkmaya ve sonsuza kadar yaşatmaya da kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 84’üncü yılında, Cumhuriyetimizin banisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi. Vali Aydoğdu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için toprağa düşen aziz şehit ve kahraman gazilerin, ebedi istirahatgahları şanlı Türk Milletinin gönlüdür. Huzur içinde uyusunlar. Emanetleri emin ellerde. Ay Yıldızlı al bayrağın gölgesi üzerimizde daim olsun…” Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaşlı: “Atatürk, İnsanlığın Yetiştirdiği En Önemli Liderlerden Birisidir”Önceki Haber

Kaşlı: “Atatürk, İnsanlığın Yetiştirdiği...

Çaldığı Motosikleti 7 Bin Liraya Sattı,  Jandarmaya YakalandıSonraki Haber

Çaldığı Motosikleti 7 Bin Liraya Sattı, ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar