ATSO Heyetinden Dış Ticareti Geliştirme Adına Romanya'da Bir Dizi Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Heyetinden Dış Ticareti Geliştirme Adına Romanya'da Bir Dizi Ziyaret
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu heyeti, Romanya'nın başkenti Bükreş'te bir dizi temasta bulundu.

ATSO Başkan Yardımcısı Kulak, “Romanya ile güzel işlere imza atılacağız” dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yürütülen Erasmus + Orta Anadolu Staj Projesi kapsamında ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hacı İsmail Başer, Yönetim Kurulu Üyesi Enver Şanlı, Genel Sekreter Mustafa Murat Yılmaz Romanya’nın başkenti Bükreş'te, iş dünyası ve kamu kuruluşları ile iş geliştirme amacıyla bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, bu ziyaretlere ilişkin bilgilendirme yaparak, "Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından yürütülen Erasmus + Orta Anadolu Staj Projesi Kapsamında Öğrenci Haraketliliklerinde Staj İşyeri Bulunması ve iş dünyası ve kamu kuruluşları ile ilişkilerin geliştirilmesi yeni networkler oluşturulması amacıyla Romanya’nın başkenti Bükreş’te temaslarda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti Bükreş Büyükelçiliği Ticari Ateşesi M. Naci Akdoğan'ı ziyaret ederek Romanya ekonomisi hakkında bilgi alışverişi sağlanmış, hangi alanlarda yatırım ve dış ticaret fırsatları olduğu hususlarında bilgi alınmıştır" dedi.

 

"Romanya ile Güzel İşlere İmza Atacağız"

Romanya ile güzel işlere imza atılacağını belirten Kulak, "Heyetimiz resmi temaslar kapsamında Romanya Türk İş Adamları Derneğiniz ziyaret etmiş, programa TİAD Başkanı Sn. Ufuk Tandoğan, Başkan Yardımcısı Sn. Gürsel Öztürkmen ve YK Üyemiz Sn. Burak Aktan katılım sağlamış ziyarette Romanya, TİAD ve Aksaray TSO arasında iş birliği olanakları ve Erasmus + Orta Anadolu Staj Projesi Öğrenci Haraketliliklerinde Staj İşyeri bulunması konuları görüşülmüştür. Aynı zamanda tüm programımız boyunca bizlerle birlikte olan İş adamları Yusuf Ortaköylü, Şaban Yaşar ve Mehmet Atar ile işyeri ziyaretleri yaparak istişarelerde bulunduk. Değerli iş adamlarımız Yusuf Ortaköylü, Şaban Yaşar ve Mehmet Atar’a bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Aksaray iş dünyası adına teşekkür ediyoruz. Erasmus + Orta Anadolu Staj Projesi kapsamında Romanya ile güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnşaat Maliyetleri ArttıÖnceki Haber

İnşaat Maliyetleri Arttı

Özdemir: "Etrafımızdaki Ateş Çemberini Gördükçe, Sözlerinin Önemi Daha da Artıyor"Sonraki Haber

Özdemir: "Etrafımızdaki Ateş Çemberini G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar