ATSO Ortaköy’de Galericiler Sitesi Projesini Hayata Geçiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Ortaköy’de Galericiler Sitesi Projesini Hayata Geçiriyor
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ortaköy Belediyesi iş birliğiyle fizibilite çalışmalarını tamamlamış olduğu Ortaköy Galericiler sitesi projesini hayata geçirirken, lansman toplantısı 6 Şubat Pazartesi günü Ortaköy Yunus Emre kültür merkezinde gerçekleştirecek.

Proje ve lansman toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, “Aksaray için yapacak çok işimiz var diyerek göreve geldiğimiz 2022 yılı Kasım ayı itibariyle, şehrimiz ve ilçelerimiz adına projelerimize başladık. Aksaray’ımızın en büyük ilçesi olan Yunus Emre Diyarı Ortaköy’ümüzün en büyük sorunları arasında yer alan galericiler sitesi eksikliğini gidermek adına fizibilite çalışmalarımızı tamamlayarak projemizi hazır hale getirdik ve projeyi en kısa sürede tamamlayarak ilçemiz adına büyük bir eksikliği gidereceğiz. Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza Özdemir ile geçtiğimiz günlerde yaptığımız görüşmeler ve basın açıklamasıyla birlikte 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Ortaköy’ümüzde lansman toplantısı gerçekleştireceğiz ve projemizin en ince ayrıntısına kadar detayları paylaşacağız” dedi.

Bundan 8 yıl önce bir şehrin kalbi ilçeleriyle birlikte atar sözünü söylerken ilçelerimize projeler üretilmesi gerektiğini ve artık Aksaray’ın ilçeleriyle birlikte büyümesi gerektiğini belirtmiştik diyen Başkan Koçaş, “Bugün 2022-2026 Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak ilçelerimize projeler üretiyor ve hayata geçiyoruz.  Ortaköy projemizin hemen sonrasında Aksaray’ımıza Turizm’de çağ atlatacak bir projeyi daha kamuoyu ve üyelerimizle paylaşacağız. ATSO artık sadece kendine proje üreten bir Sivil Toplum Kuruluşu olmaktan çok uzakta, şehir ve ilçeler için projeler üreten, hayata geçiren bir konumdadır” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Sanayi Esnafı: “Kendi Yasalarıyla Kendileri Yok Olacak Bunu Da Bilsinler”Önceki Haber

Aksaraylı Sanayi Esnafı: “Kendi Yasaları...

Jandarmadan Tonaj DenetimiSonraki Haber

Jandarmadan Tonaj Denetimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar