ATSO Üyeleri, Tüyap’ta Yapı Fuarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Üyeleri, Tüyap’ta Yapı Fuarına Katıldı
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektörünün bölgedeki en önemli buluşması olan Turkeybuild İstanbul 2024 Yapı fuarına katıldı.

 Turkeybuild İstanbul 2024 fuarı gerçekleşti. Fuara Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası da katılım gösterdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan'ın da katılım gösterdiği yapı fuarı, oda üyelerinden tam not aldı.

"Bu Etkinlikler Sektördeki Yenilikleri Görmek, İlham Almak İsteyenler İçin Değerli Bir Kaynaktır"

Yapı fuarlarının, sektördeki son yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sergileme fırsatı sunduğunu belirten ve yeni malzemeler, yapı teknikleri, enerji verimliliği çözümleri ve diğer inovasyonların genellikle bu tür etkinliklerde görücüye çıktığının altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, "TÜYAP Yapı Fuarı, inşaat sektöründe önemli bir etkinliktir. Ayrıca yapı fuarları, inşaat malzemeleri, teknolojileri, makine ve ekipmanları, mimari tasarım ve proje yönetimi gibi birçok alanı kapsar. Bu tür fuarlar, sektördeki profesyonellerin bir araya gelmesine, yeni ürünleri keşfetmesine, iş bağlantıları kurmasına ve sektördeki son trendleri öğrenmesine olanak tanır. Ayrıca, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak için de önemli bir platform sunar. TÜYAP Yapı Fuarı'nın düzenlenmesi, sektördeki gelişmeleri takip edenler için önemli bir fırsattır. Bu tür etkinlikler, sektördeki yenilikleri görmek, iş birlikleri kurmak ve gelecekteki projeler için ilham almak isteyenler için değerli bir kaynaktır" dedi.

"Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde inşaat sektörümüzdeki üyelerimiz ile yapı fuarına katılım gösterdik" diyen Koçaş, "Bundan sonraki süre zarfında da fuar organizasyonlarımıza devam edeceğimizi belirterek fuara katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevreyi Rahatsız Eden Alkollü Şahıs, Bekçilere TakıldıÖnceki Haber

Çevreyi Rahatsız Eden Alkollü Şahıs, Bek...

Çalışırken Bir Anda Yere Yığıldı, Kimse Ne Olduğunu Anlayamadı!Sonraki Haber

Çalışırken Bir Anda Yere Yığıldı, Kimse...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar