
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer’i yeni Belediye Hizmet Binası’nda ziyaret etti.
Aksaray’da belediye hizmetlerinin yeni adresini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yeni yapıyı “Aksaray’ı Türkiye Yüzyılı’na hazırlayan bir hizmet binası” olarak nitelendirdi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’yu yeni Belediye Hizmet Binası’nda ağırladı. Başkan Dinçer, Aydoğdu’ya binayı gezdirerek yürütülen çalışmalar, hizmet birimleri ve vatandaşlara sunulan imkanlar hakkında bilgi verdi.

Modern mimarisi ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çeken yeni Belediye Hizmet Binası, ziyaret sırasında milletvekilinden de tam not aldı.

“Aksaray’ı Türkiye Yüzyılı’na hazırlayan bir bina”
Yeni hizmet binasını yerinde inceleyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yapının Aksaray’ın geleceği açısından önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Binanın Aksaray’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve projede emeği bulunanlara teşekkür ederek, “Belediyemiz yeni binasında hemşerilerimizin hizmetine girdi. Aksaray’ımızı Türkiye Yüzyılı’na hazırlayan bir hizmet binası olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Başta Belediye Başkanımız Sayın Evren Dinçer olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum, hepsini tebrik ediyorum. Rabbim milletimize, devletimize zeval vermesin” dedi.
Vatandaş odaklı hizmet hedefleniyor
Yeni Belediye Hizmet Binası’nın yalnızca yeni bir fiziki yapı olmadığı, belediye hizmetlerinin daha modern ve erişilebilir bir ortamda yürütülmesi amacıyla tasarlandığı belirtildi.
STK temsilcileri de incelemişti
Yeni hizmet binası geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de ağırlamıştı. Farklı meslek grupları ve STK’ların temsilcileri, binayı gezerek çalışma alanlarını ve vatandaşlara yönelik hizmet imkanlarını yerinde incelemişti.
Haber Bülteni





























Yorum Yazın