Bahçesine Giren Köpeğe Ateş Eden Şahıs Komşusunu Yaraladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde komşuların köpek kavgası kanlı bitti. 3 kişi hafif yaralandı.

 Aksaray Merkez’de 5272 sokakta ikamet eden iki aile arasında bahçeye köpek girmesi nedeniyle çıkan husumette bir kişinin köpeğe ateş ettiği sırada komşusunu saçma ile yaralaması, infiale neden oldu. Taraflar kavgayla ilgili birbirlerini suçladı. İddiaya göre işten gelen İ.Y. Evinin bahçesinde, komşusu E.E’nin(50) köpeğini görünce tüfeğiyle köpeğe ateş etti. Köpeğe atılan saçmalar köpeğin sahibi olan E. E’ye isabet etti. E.E’yi kanlar içinde gören aile üyeleri İ.Y’ye saldırdı. İ.Y. ve eşi B.Y. saldırının hemen ardından eve saklanırken yaralı komşu E.E. diğer komşuların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. E.E’nin hastaneye kaldırılması sonrasında aile üyeleri İ.Y.  ve ailesine yönelik saldırılarını taş sopa ve tüfeklerle sürdürünce bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve 112 Acil Yardım ekibi sevk edildi.

Olayı yatıştırmakta güçlük çeken polis, yaralanan İ.Y ve B.Y’nin ambulansa taşındığı sırada çıkan arbedeyi durdurmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Annesi Köpeği Vuran Oğlunu Savundu

Köpeğe ateş edip komşusunu yaralayan İ.Y’nin annesi Z. Y. (58) ise oğlunu savunarak komşularının köpeklerinin sıkça bahçelerine girerek yumurtalarını çaldığını, bahçedeki hayvanlara zarar verdiğini söyledi. Olay anını anlatan Z.Y. “Oğlum İ. Y. işten gelmişti. Yine karşı komşunun köpeği bahçemize girmişti. Oğlum köpeği korkutmak için bahçeye indiği esnada birden ortalık karıştı. Komşularımız birden evimize taş ve sopalarla saldırdı. Tüfeklerle ateş etti. Gelinim  ve oğlum eve kendini zor attı. Hepimiz çok korktuk eve saklandık” dedi.

Yaralılar olay yerinde 112 Acil Ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüfekle komşusunu yaralayan İ.Y. hastanede gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaköy Balcı Yolunda Meydana Gelen Kazada 1 Kişi YaralandıÖnceki Haber

Ortaköy Balcı Yolunda Meydana Gelen Kaza...

Zorlu Rakiple Puanlar EşitlendiSonraki Haber

Zorlu Rakiple Puanlar Eşitlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar