Bakan Kasapoğlu "Güçlü yarınlar için tek umudumuz gençlik"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasapoğlu "Güçlü yarınlar için tek umudumuz gençlik"
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Aksaray’a ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Her ile 100 pota çalışmamız var ama bunu Aksaray’da bu potansiyeli gördükten sonra 200 olarak kararlaştırdık” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Aksaray’a kazandırılacak olan yeni yatırımların imza töreni için Aksaray’a gelen Bakan Kasapoğlu Aksaray Valiliği ziyaret ederek Vali Hamza Aydoğdu’da ile istişarelerde bulundu. Valilik ziyaretinin ardından tarihi Ulu Camide Cuma namazını kıldı. Vatandaşlara dondurma ve tatlı ikramında bulundu. Aksaray Belediyesini de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ardından AK Parti İl Başkanlığına uğradı. Kasapoğlu Yapılcan köyünde bulunan mobil uçak pistinin ziyaret ederek yerinde incelemede bulundu.

"Seferberlik Var"

Ziyaretler sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığının Aksaray’a kazandıracağı yeni projelerin protokol imza töreni için Aksaray Kültür Merkezine geçen Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Burada yaptığı konuşmasında "Bundan sonra yapacağımız çalışmalarımız Aksaray’ımız için değerli gençlerimiz, değerli kadınları için hayırlı uğurlu olsun. Türkiye çok önemli bir süreci yaşıyor 19 yıldır. Tüm cumhuriyet tarihinin pek çok alanda rekorlarını kıran bir hizmet seferberliği var. Ekonomide, sanayide, eğitimde, sağlıkta, gençlik ve sporda hizmet seferberliği var. Şükürler olsun çıtamızı sayın Cumhurbaşkanımın güçlü liderliğiyle engin vizyonuyla her daim yukarı taşıma gayretindeyiz. Bunu hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

"Yarınlara Hazırlamak Boynumuzun Borcu"

“Genç gelişen ve hızlı bir şekilde yarınlara hazırlanan bir nüfusumuz var” diyen Kasapoğlu “Aksaray en genç nüfuslardan birine sahip. Ülke olarak en genç Avrupa nüfusuna sahip ülkeyiz dünyanın en genç nüfuslarından birine sahibiz. Gençliğimiz bizim en büyük umudumuz, daha güçlü yarınlara hazırlamak boynumuzun borcu. Her alanda meydan okuyan bir spor geleceğimiz var. Gençlerimiz bizim her şeyimiz onlar ne istiyorsa, onlar için varız ve onlar için bugüne kadar olduğu gibi her türlü imkânı seferber etmeye varız. Hava sporlarıyla ilgili gençlerimizi bu anlamda tüm Türkiye’ye yetiştireceğimiz bir alanın kazandırmanın ön görüşmesini daha önce yapmıştık. Burada bizzat araziyi de hep birlikte gördük. Ve inşallah bunu en hızlı şekilde yine ülkemize kazandıracağız. Sanayi ve Teknoloji Bakanımızla konuştuk. O da bu projenin içinde bizzat yer alacak. Spor ülkemizin en önemli potansiyellerinden bir tanesi çünkü genç bir nüfusa sahibiz. Sporun öncüsü kadın politikamız en önem verdiğimiz konulardan biri. Kadınlar başımızın tacı. Kadınların spor tesislerine erişimi bu anlamda onlara istediği imkânların sunulması ve kadın öncelikli spor politikasının en güçlü şekilde hayata geçirilmesi bizim değer verdiğimiz konu. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’  en değerli projelerden biri. Pandemi süreci sonrası bu projeyi hem Aksaray’daki havuzlar hem ilçelerimize yeni inşa edeceğimiz portatif havuzlarla daha farklı ortaya taşıma gayretimiz var. Aksaray’da 10 bin pota projesini konuştuk. Her ile 100 pota çalışmamız var ama bunu Aksaray’da bu potansiyeli gördükten sonra 200 olarak kararlaştırdık. Arzu ettiğiniz konuları, hayal ettiğiniz çalışmaları sizler isteyin bizler yapalım. Gençler neredeyse bizler oradayız. Gençler yeter ki istesin” ifadelerini kullandı.

Aksaray Adına Teşekkür Ettiler

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, projelerin şehre hayırlı olmasını dileyerek “Yapılacak projelerin startını başka bakanlıkların proje ortaklığıyla bugün siz vereceksiniz. Katılan herkese hürmetlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu. Vali Aydoğdu ise “Geldiniz bizi şereflendirdiniz. Bütün sorunlarımızı çözdünüz. Sevinçlerimize ortak oldunuz. Projelerin Aksaray’a gençliğimize, spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek teşekkür etti. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇAMAŞIR VE STOR PERDE YIKAMA HİZMETİ ALINACAKTIRÖnceki Haber

ÇAMAŞIR VE STOR PERDE YIKAMA HİZMETİ ALI...

“Kazanılmış hakların gaspına izin vermeyeceğiz”Sonraki Haber

“Kazanılmış hakların gaspına izin vermey...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar