Baro Başkanı Köse: Kardeşçe Kucaklaşmayı İhmal Etmemeliyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baro Başkanı Köse: Kardeşçe Kucaklaşmayı İhmal Etmemeliyiz
Aksaray Barosu Başkanı Ferit Köse, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı'nda dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasını temenni eden Köse, "Kurban Bayramı'nın tüm güzellikleriyle hayatınızı doldurması dileğiyle sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum" dedi.

Tüm Türkiye ve İslam alemi için özel günlerden biri olan Kurban Bayramı vesilesiyle, Aksaray Barosu Başkanı Ferit Köse bir kutlama mesajı yayınladı.

"Sevinç Ve Mutluluğumuzu Paylaşmanın Keyfini Yaşıyoruz"

Başkan Köse, "Kurban Bayramı'na eriştiğimiz bu özel günde, sevdiklerimizle bir araya gelerek sevinç ve mutluluğumuzu paylaşmanın keyfini yaşıyoruz. Bu sebeple, Kurban Bayramı'nın tüm güzellikleriyle hayatınızı doldurması dileğiyle sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum" dedi.

"Kırgınlıkları Ve Dargınlıkları Bir Kenara Bırakarak Kardeşçe Kucaklaşmayı İhmal Etmemeliyiz"

Millet olarak böyle günlerde dini ve milli duyguların daha da yoğunlaştığını söyleyen Baro Başkanı Köse, "Sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı'nın tüm dargınlık ve kırgınlıkları unutturmasını isteyen Köse, "Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, toplumsal birlikteliğimizin pekişmesine, saygı ve hoşgörünün daha da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyor, başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere yüce milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum" açıklamasında bulundu.

Haber : Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cengiz Aydoğdu: "Her Türlü Kötülüğün, İyiliklere ve Güzelliklere Kurban Edilmesini Diliyorum"Önceki Haber

Cengiz Aydoğdu: "Her Türlü Kötülüğün, İy...

Aksaray'da Jandarmadan Huzurevine Bayram ZiyaretiSonraki Haber

Aksaray'da Jandarmadan Huzurevine Bayram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar