Başkan Aktürk: "Gayret Bizden Zafer Allah'tan"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk: "Gayret Bizden Zafer Allah'tan"
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Evren Dinçer’in proje tanıtımını değerlendirerek, "Belediye Başkanımız Aksaray merkezde ilk beş yılda neler yaptıysa, onların da daha üzerinde yatırımlar yapmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur" dedi.

 Başkan Dinçer’in proje tanıtımını değerlendiren İl Başkanı Hamza Aktürk, Başkan Dinçer'in 5 yıl boyunca yaptıkları gibi yeni dönemde de önemli çalışmalara imza atacağından şüphesinin olmadığını ifade etti.

"Belediye Başkanımız İlk Beş Yılda Neler Yaptıysa Daha Üzerinde Yatırımlar Yapmaya Devam Edeceğinden Şüphemiz Yoktur"

Projelerin Aksaray’ın geleceğine ışık tutacağına değinen İl Başkanı Aktürk, "Türkiye’nin, Aksaray’ın artı yüzyılına değer katacak, vizyon tutacak ve sadece kendi başkanlık dönemine ait olmayan, Aksaray’ı ayağa kaldıracak, çehresini değiştirecek proje tanıtımını yaptık. Akıllı şehir uygulamalarından, kentsel yenilenmeye, sosyal ve kültürel alanlardaki bütün projeler kadına, çocuğa, yaşlılara, gençlere, engellilere yani toplumun her kesimine dokunabilecek bir proje tanıtımı oldu. Belediye Başkanımız inşallah hem kentsel dönüşüm alanında, hem de yapacağı yeni yatırımlar alanında Aksaray merkezde ilk beş yılda neler yaptıysa, onların da daha üzerinde yatırımlar yapmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Önemli bir hususun da altını çizmek istiyorum. Söz konusu yatırımların sağlanabilmesinin bir sebebi var o sebep arkamızda dimdik duran gücümüzü aldığımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Bugüne kadar Aksaray’ımız hakkında ne götürdüysek tamamıyla ilgili bir destek aldık. Aksaray’da yapılan tüm yatırımların hepsinin altında onun imzası var. Verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte bulunmayan bir parti olarak, icraat ve eser siyasetimizde; şikâyet etmeyen, bahanelerin arkasına sığınmayan bir yaklaşımı benimsemekteyiz" dedi.

"Gayret Bizden Zafer Allah'tan"

"Günü kurtarmaya dönük faaliyetler yerine çözüm üreten, kalıcı eserler bırakan, şehirlerimizin sadece bugününü değil, geleceğini de planlayan bir anlayışla hizmet sunmaktayız" diyen Aktürk, "Yerel yönetimlerde oluşturduğumuz “AK Parti Belediyeciliği” modeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlamış, tarihe altın harflerle geçmiş, siyasi bir miras olmuştur. AK Parti olarak ortaya koyduğumuz belediyecilik vizyonu, hem bugünün değişen taleplerini daha kolay ve kapsamlı karşılamak, hem de geleceğin ihtiyaçlarına hazırlanmak amacını taşımaktadır. Gerçek belediyecilik ile önümüzdeki 100 yılın yol haritasını belirleyecek yeni dönem projelerin Aksaray’ımız için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizde güzel işler yapan, başarılı çalışmalara imza atan Evren Başkan ve ilçe ve belde belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Gayret bizden zafer Allah’tan. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
200 Öğrencinin Katıldığı Ücretsiz DGS Kursuna Rağbet YüksekÖnceki Haber

200 Öğrencinin Katıldığı Ücretsiz DGS Ku...

Ortaköylü Esnaftan Örnek Kampanya: “Askıda Ekmek İle Ekmeksiz Ev Kalmasın”Sonraki Haber

Ortaköylü Esnaftan Örnek Kampanya: “Askı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar