Başkan Aktürk: “Türkiye Yüzyılı Şehirleri Olarak Hazırız, Kararlıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk: “Türkiye Yüzyılı Şehirleri Olarak Hazırız, Kararlıyız”
AK Parti'nin, "Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" adıyla hazırladığı Seçim Beyannamesi Tanıtım toplantısı, Ankara’da AK Parti Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, "Gerçek belediyecilik anlayışıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri olarak hazırız, kararlıyız" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Seçim Beyannamesi, Ankara AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen programa, AK Parti Aksaray heyeti de katılım gösterdi.

Toplantıya; AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk katılım gösterdi.

 

"Siyasetin Sokakta Yapıldığını Unutmayacağız"

Yerel seçimlere ilişkin toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, "Seçim günü olan 31 Mart’a kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz, zaten gönlünde olduklarımızı unutmayacağız. Siyasetin sokakta yapıldığını unutmayacağız. Seçimin sandıkta kazanıldığını bileceğiz. Sizlerden seçim gününe kadar her anı değerlendirmenizi, seçim günü sandığı da namusumuz olarak görerek sahiplenmenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Gerçek Belediyecilik Anlayışıyla Türkiye Yüzyılı Şehirleri Olarak Kararlıyız"

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Aktürk, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçim beyannamesinin yer aldığı hitaplarını ilgiyle dinledik. Gerçek Belediyecilik, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994’te temelleri atılmış, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’de ve Aksaray’ımızda eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliği, Türkiye Yüzyılı’na aktaran vizyonumuzun adıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve gerçek belediyecilik anlayışıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri olarak hazırız, kararlıyız" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üç Büyük Otomobil Markası, Ağaçlı Güvencesiyle Aksaray'da!Önceki Haber

Üç Büyük Otomobil Markası, Ağaçlı Güvenc...

Polis Uyardı! Bunlara Dikkat Etmezseniz DolandırılabilirsinizSonraki Haber

Polis Uyardı! Bunlara Dikkat Etmezseniz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar