Başkan Aktürk: Yeni Atanan Hekimler, İlimize Hayırlı Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk: Yeni Atanan Hekimler, İlimize Hayırlı Olsun
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un girişimleri sonucunda Sağlık Bakanlığı’nın Aksaray’a 11 hekim atadığını açıklayarak, "Yeni atanan hekimler, ilimize hayırlı olsun" dedi.

Aksaray'ın sağlık branşlarında yaşadığı hekim sorununun çözümü için AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy'un, Sağlık Bakanlığı ile bu sorunun çözümü için yaptığı görüşmeler sonuç verdi.

 

"Yeni Atanan Hekimlerimize Başarı Dolu Görevler Dilerim" 

Aksaray'a farklı branşlarda 11 hekim ataması yapıldı. Yapılan atamalarla birlikte sağlık hizmetlerindeki uzman hekim eksikliğinin büyük oranda giderilmiş olacağının altını çizen İl Başkanı Aktürk, "Şehrimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu anlamında katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a teşekkür eder, yeni atanan hekimlerimize başarı dolu görevler dilerim" dedi.

 

Hangi Branşlarda Doktor Ataması Yapıldı? 

Sağlık Bakanlığı'nın Aksaray’a yaptığı doktor atamalarının dağılımlarını paylaşan Aktürk, "4 pratisyen hekim, 3 aile hekimliği uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 hematoloji uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı olmak üzere 11 hekim ataması gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

 

"İlerleyen Dönemlerde de Atamalar Devam Edecektir" 

Aksaray'a en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Aktürk, "Şehrimizin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan branşlarda ilerleyen dönemlerde de atamalar devam edecektir. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni atamaların ilimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler dilerim" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Ders Zili 11 Eylül'de ÇalacakÖnceki Haber

İlk Ders Zili 11 Eylül'de Çalacak

Bakan Yılmaz Tunç ve Baro Başkanları, Yaşadıları Sorunları ve Çözüm Önerilerini KonuştuSonraki Haber

Bakan Yılmaz Tunç ve Baro Başkanları, Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar