Başkan Aktürk, Zamana Meydan Okuyan Esnaflarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk, Zamana Meydan Okuyan Esnaflarla Buluştu
Zamana meydan okuyan meslekleri icra eden esnaflarla bir araya gelen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, esnafın büyük ilgisiyle karşılaştı.

 Başkan Aktürk, mesleğin son temsilcileri olan arzuhalciler, kalaycı, ayakkabı tamirci esnafı ile bir araya geldi. Başkan Aktürk’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, “Gelip halimizi hatırımızı sormanız bile bizleri memnun etti” dedi.

“Tabanın Sesine Kulak Vermeyen Siyasetçilerin Toplumda Karşılığı Olmaz”

Esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirten Başkan Aktürk; “Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız. Halkın içine karışmayan ve tabanın sesine kulak vermeyen siyasetçilerin toplumda hiçbir karşılığı olmaz. Tabii insanın olduğu yerde sorun da hizmet de bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

“Seçimden Seçime Vatandaşını Hatırlayanlardan Olmadık”

Vatandaşlarla çeşitli ortamlarda bir araya gelmeye ve yardımcı olmaya çalıştıkların ifade eden Aktürk, “Hep söylediğimiz gibi hiçbir zaman seçimden seçime vatandaşını hatırlayanlardan olmadık. Bizler AK Parti Aksaray teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Sağlıklı Nesiller İçin Tüm Tesislerimizi Seferber Ettik” Önceki Haber

“Sağlıklı Nesiller İçin Tüm Tesislerimiz...

Vatandaşı Kandırma Dönemi Bitti! Kurbanlık Kimliği Artık CepteSonraki Haber

Vatandaşı Kandırma Dönemi Bitti! Kurbanl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar