Başkan Dinçer: “5 Yıllık Tecrübemizle Yeni Dönemde Hazırız ve Kararlıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “5 Yıllık Tecrübemizle Yeni Dönemde Hazırız ve Kararlıyız”
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Aksaray Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, Aksaray STK Platformu temsilcileri ile bir araya gelerek, "Aynı heyecan ve aşkla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Dinçer, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray STK Platformu temsilcileri ile buluştu.

 

"5 Yıllık Tecrübemizle Yeni Dönemde Hazırız Ve Kararlıyız Diyoruz"

Görev süresi boyunca şehirde yapılan projelere değinen Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Belediye Başkanı seçildiğim günden bugüne Aksaray’ımızda çok güzel projeler başlatarak pek çok kalıcı eser bıraktık. Bu süre zarfında şehrimizin dinamiklerinden olan sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare ederek hep uyumlu çalıştık. Hepimizin ortak amacı şehrimiz. Halkımıza hizmet ederken şeffaflığı ve hesap verilebilirliği hep ön planda tuttuk. İnsanı merkeze alan, hizmetleri kamu ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiren bir yönetim anlayışı sergiledik. Başarılı olmamızda sizin emeğiniz ve katkılarınız yadsınamaz. Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemen siz sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum. 5 yıllık tecrübemizle yeni dönemde hazırız ve kararlıyız diyoruz. Rabbim nasip ederse tekrar göreve geldiğimizde aynı heyecan ve aşkla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Aksaray'da son 5 sene içerisinde büyük değişimler yaşandığını ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yaşanan değişimin arkasındaki en önemli faktörün Başkan Dinçer olduğunu söyleyerek, "Evren Başkan yeni dönemde çok güzel projelerle geliyor" dedi.  Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 5 yılda başarılı bir yönetim sergilediğini söyleyerek, bu süreçte hizmetlerinden dolayı Dinçer'e teşekkür etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Yeni Girişimcilerimize ve Daha Çok Kadın Çalışanlarımıza Ulaşacağız”Önceki Haber

“Yeni Girişimcilerimize ve Daha Çok Kadı...

Deplasmandan Payımıza 1 Puan DüştüSonraki Haber

Deplasmandan Payımıza 1 Puan Düştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar