Başkan Dinçer: “Biz Esnaflarımızla Büyük Bir Aileyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Biz Esnaflarımızla Büyük Bir Aileyiz”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti heyeti, Minarecik Mahallesi esnafını ziyaret etti. Dinçer, "Yeni dönemde de yapacağımız tüm çalışmalarımızı ortak akıl ve istişare içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkan Dinçer, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Üyesi Abdi Okur, Belediye meclis üyeleri ve parti üyelerinin de eşliğinde ziyaretlerini yapan Dinçer, Minarecik Mahallesi esnafıyla bir araya geldi.

 

"Görev Süreci Boyunca Bizi Yalnız Bırakmayan Başkanımızı Biz de Bugün Yalnız Bırakmayız"

Dinçer'in aday gösterilmesinden dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını ifade eden esnaflar, "Geçtiğimiz dönemde birbirinden güzel hizmetleri olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekrar aday gösterilmesinden büyük bir memnuniyet duyduk. Belediye Başkanımız görev sürecinde bizleri hiç yalnız bırakmadı biz de adaylık sürecinde ve sandıkta kendisini yalnız bırakmayacağız. Bizler inanıyoruz ki başkanımız yeni dönemde de bizleri mahcup etmeyecek çalışmalar yapacaktır. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 

"Biz Esnaflarımızla Büyük Bir Aileyiz"

Esnafların ziyaret karşısında duyduğu memnuniyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dinçer, "biz yerel yönetimler olarak esnaflarımızı büyük bir aile olarak görüyoruz. Görev sürecimiz boyunca yaptığımız her çalışmada ve projede bölgede faaliyet gösteren esnaflarımızın görüş ve önerilerini alarak yaptık. Bu anlayışla yaptığımız çalışmalarda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yeni dönemde de yapacağımız tüm çalışmalarımızı ortak akıl ve istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Şehrimizin gelişimi ve esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek açısından her zaman iletişim halinde olduk bundan sonraki süreçte de bu iletişimimiz daha güçlü devam edecek" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Aksaray'ın İlk, Bölgenin Nadir Tesislerinden Biri Olacak"Önceki Haber

"Aksaray'ın İlk, Bölgenin Nadir Tesisler...

Aksaray Barosu'nda Ruhsat Töreni YapıldıSonraki Haber

Aksaray Barosu'nda Ruhsat Töreni Yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar