Başkan Dinçer: “Biz Yaptık Yine Biz Yapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Biz Yaptık Yine Biz Yapacağız”
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

“Hemşehrilerimiz Kararını Vermiş, İstikrar ve Yeni Projeler İçin Durmak Yok Yola Devam Diyorlar” 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dinçer, "Hemşehrilerimiz kararını vermiş, istikrar ve yeni projeler için durmak yok yola devam diyorlar" dedi.

Başkan Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında sahada olmayı sürdürüyor. Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri, il genel üyeleri ve parti teşkilat mensupları ile tam kadro sahada olan Dinçer, vatandaşlarla buluştu.

 

"Vatandaşlarımız, İstikrar ve Yeni Projeler İçin Durmak Yok Yola Devam Diyorlar"

Muhtarlardan esnaflara, STK'lardan kurum ve kuruluşlara kadar her kesimle sohbet içerisinde olduklarını ifade eden Dinçer, "Hemşehrilerimiz kararını vermiş. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız, istikrar ve yeni projeler için durmak yok yola devam diyorlar. Aksaray’ın her noktası kalkınsın, hizmetle tanışsın diye mücadelemizi sürdürüyoruz. İnsanlarımızın derdine derman olmak, şehrimizin her köşesini hizmetle buluşturmaya, aşkla, inançla, umutla, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan milletimizin her bir ferdini kucaklamaya kararlıyız" dedi.

 

"Amacımız Ortak Akılla Mutlu Bir Aksaray İnşa Etmek"

Göreve geldiğimizde gönül belediyeciliği sözü verdiklerini ifade eden Dinçer, "Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Amacımız hep birlikte ortak akılla hareket ederek mutlu bir Aksaray inşa etmek. Bunun için insan odaklı projeler için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bütün kapıları çalmak, bütün gönüllere girmek, davamızı izah etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Birinci Lige Çıktığımızda Nerede Oynayacağız, Hangi Sahayı Verecekler?"Önceki Haber

"Birinci Lige Çıktığımızda Nerede Oynaya...

İşte Aksaray’ın NüfusuSonraki Haber

İşte Aksaray’ın Nüfusu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar