Başkan Dinçer; “Engelleri Birlikte Aşacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer; “Engelleri Birlikte Aşacağız”
Aksaray Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde özel gereksinimli bireyler için spor etkinlikleri ve çeşitli kurs programları düzenleniyor. Merkez hakkında konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Engelleri birlikte aşacağız" dedi.

Başkan Dinçer döneminde belediye bünyesinde hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli bireylere spor etkinlikleri ve birçok dalda kurslar düzenlemeyi sürdürüyor.

Yapılan faaliyetler engelli bireylerin gelişimine katkı sağlarken, sosyalleşmelerine de aracı oluyor. Yapılan spor etkinlikleri ve kurslar, engelli bireylerin fiziksel sağlığını destekleyip güçlenmelerine yardımcı olurken, düzenli egzersiz yapmaları kas kuvvetini ve esnekliklerini artırmalarına, dolaşımı iyileştirmelerine, genel fiziksel uygunluk düzeyini artırmalarına fırsat tanıyor.

"Engelli Kardeşlerimizin Hayatını Kolaylaştıracak Birçok Müesseseyi Hizmete Hazır Hale Getirdik"

Sosyal Belediyecilik alanındaki faaliyetleriyle kamuoyundan takdir toplayan, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel gereksinim duyan herkesin sosyal hayata daha aktif katılmalarına olanak sağladığını ifade ederek, "Toplumda dezavantajlı gruplar dediğimiz kitlelere yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerimizin çeşitliliğini, kalitesini, muhtevasını ve yoğunluğunu artırdığımızı rahatlıkla ifade edebiliyorum. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, onların sosyal yaşama katılımlarını artıracak birçok müesseseyi hizmete hazır hale getirdik" dedi.

"Engelli Kardeşlerimize Ortam ve Fırsat Verirsek Her Şeyi Başarabilirler"

"Şehrimizin müstesna sakinleri olan özel vatandaşlarımızın konforu, rahatlığı ve huzuru bizim en temel görevlerimizden birisidir" ifadelerini kullanan Dinçer, "Bu kaygı ve sorumluluk doğrultusunda hizmetlerimizi özveri ile engelli vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimize ortam ve fırsat verirsek her şeyi başarabilirler. Engelsiz Yaşam Merkezimiz engelli bireylerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılması noktasında önemli bir tesis olacak” sözlerine yer verdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATSO Heyetinden Ağaçören, Sarıyahşi Ve Ortaköy’e Hayırlı Olsun ZiyaretiÖnceki Haber

ATSO Heyetinden Ağaçören, Sarıyahşi Ve O...

Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 3 YaralıSonraki Haber

Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar