Başkan Dinçer: “Halkımızın Teveccühüne Layık Olmaya Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Halkımızın Teveccühüne Layık Olmaya Çalışıyoruz”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti heyeti, milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanı, gençlik kolları başkanı, teşkilat mensupları ve meclis üyeleriyle birlikte Kapalı Çarşı'da faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde başlayan bu program, halkla ve esnafıyla iç içe olma anlayışını bir kez daha ortaya koydu.

                                                                 

Esnaflarından AK Parti Heyetine Destek

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf ziyaretinde vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyerek, onlarla istişarede bulundu. Başkan Dinçer, yeni dönemde de bu istişare ve ortak akıl anlayışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, "Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz." dedi. AK Parti heyeti, Başkan Dinçer'in tekrar aday gösterilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti esnaflara ileterek, esnafların hayırlı işler temennisine teşekkür etti. Heyet, aynı zamanda 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Başkan Dr. Evren Dinçer'e destek istedi. Kapalı Çarşı esnafları, AK Parti heyetini güler yüzle karşılayarak, samimi bir ortamda sohbet ettiler. Esnaflar, Başkan Dinçer'in yeniden aday gösterilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, çay ikramında bulundular. Başkan Dinçer, esnaf ziyareti sırasında, "İstişare ve ortak akıldan aldığımız güçle yeni dönemde yenilikçi, katılımcı ve dirençli belediyecilik faaliyetleri gerçekleştireceğiz." sözleriyle yeni dönem hedeflerini paylaştı. Esnafların talepleri ve görüşleri, şehrin geleceği için önemli bir rehber olacak.

 

Milletvekillerinden ve Teşkilat Mensuplarından Tam Destek

AK Parti milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanı, gençlik kolları başkanı ve teşkilat mensupları, esnafların ve halkın yanında olacaklarını ifade ederek, birlikte daha güçlü yarınlara yürüme sözü verdiler. Esnafların dilek ve temennilerini dikkate alarak, şehrin kalkınması için el birliğiyle çalışacaklarını belirttiler. Bu birleştirilmiş güç ve dayanışma, Aksaray'ın daha aydınlık ve gelişmiş bir geleceğe doğru ilerlemesine katkı sağlayacak gibi görünüyor. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüzzamla (Lepra) Mücadele HaftasıÖnceki Haber

Cüzzamla (Lepra) Mücadele Haftası

Yılan Hikayesine Dönen TOKİ'de Çalışmalar BaşladıSonraki Haber

Yılan Hikayesine Dönen TOKİ'de Çalışmala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar