Başkan Dinçer: “İlk Günki Heyecanla Şehrimiz İçin Gece Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “İlk Günki Heyecanla Şehrimiz İçin Gece Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek, "Taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerine devam ederken, bu kapsamda Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Dinçer’e ziyaret esnasında AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

 

"Halkın Arasında Birisi Olarak Sürekli Esnafımızla İstişare Halindeyiz"

Yeni sanayi sitesinde (ASTİM) esnafları dinleyen Başkan Dinçer, buradaki konuşmasında, "Yıllardır olumsuzluklarla gündem olan, fiziki ömrünü tamamlamış, eski sanayimizi yeni yerine Türkiye’de örnek gösterilen bir projeyle hayata geçirerek yıllardır çözülemeyen bir sorunu çözüme kavuşturduk. Esnaflarımızın yüzündeki memnuniyet en büyük referansımız. Sanayi esnafımızın şehrimiz adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret ediyoruz. Halkın arasında birisi olarak sürekli esnafımızla istişare halindeyiz. Esnafımız bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bizlerde onlara en iyi hizmeti vermek adına birlikte güzel işlere imza atmaya ikinci dönemimizde de devam edeceğiz" dedi.

 

"Tüm Aksaray'ı Kucaklayan Bir Siyaset Anlayışımız Var"

"Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik" açıklamasında bulunan Dinçer, "İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donatmak istiyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. İnşallah taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yorucu iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyor hayırlı bol kazançlar diliyorum. Tüm Aksaray’ı kucaklayan bir siyaset anlayışımız var ikinci dönemimizde de yine el ele, gönül gönüle şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen'e Veda GecesiÖnceki Haber

AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen'e Veda Gece...

Aksaray 1989 Namağlup ŞampiyonSonraki Haber

Aksaray 1989 Namağlup Şampiyon

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar