sabancı bayram

Başkan Görmez: Yetkinin ve güvenin adresi olmaya devam ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Görmez: Yetkinin ve güvenin adresi olmaya devam ediyoruz
Aksaray Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Murat Görmez, 2026 yılı sendika mutabakat sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen’in Aksaray’da bir kez daha yetkili sendika olduğunu belirten Görmez, elde edilen başarının eğitim çalışanlarının güveni, desteği ve teşkilatın özverili çalışmalarıyla mümkün olduğunu söyledi.

2026 yılı mutabakat sayımlarında 3 bin 318 üyeye ulaştıklarını ifade eden Başkan Murat Görmez, Eğitim-Bir-Sen’in yalnızca zirvedeki yerini korumadığını, aynı zamanda üye sayısını artırarak tarihi bir başarıya daha imza attığını kaydetti.

Başkan Görmez: Yetkinin ve güvenin adresi olmaya devam ediyoruz

“Bu başarı sadece rakamlardan ibaret değildir”

16 yıldır Aksaray’da yetkili bir sendika olmaktan dolayı mutluluk yaşadıklarını söyleyen Başkan Görmez, “Bu başarı sadece rakamlardan ibaret değildir. Bu tablo; emek verenlerin, alın teri dökenlerin, eğitim çalışanlarının hak mücadelesine gönül verenlerin ortak eseridir. Eğitim camiamızın bize duyduğu güven ve destek her geçen yıl daha da güçlenmektedir” dedi.

Başkan Görmez: Yetkinin ve güvenin adresi olmaya devam ediyoruz

“Aksaray’da eğitim çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz”

Sendikal mücadelenin birlik ve dayanışma ruhuyla sürdürüldüğünü belirten Görmez, “Aksaray’da eğitim çalışanlarımızın sesi olmaya, onların haklarını korumaya ve sorunlarına çözüm üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin beklentilerini önceleyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Açık ara farkla yeniden yetkili sendika oldular

Mutabakat sonuçlarına göre Eğitim-Bir-Sen’in açık ara farkla yeniden yetkili sendika olduğunu vurgulayan Görmez, elde edilen başarının teşkilatın sahadaki güçlü çalışmasının bir sonucu olduğunu ifade etti.

Başkan Görmez, açıklamasının sonunda destek veren tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederek, “Bu başarı hepimizin. Eğitim-Bir-Sen ailesine gönül veren, emek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, eğitim çalışanlarımızın hak mücadelesini daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Eylül Vurgun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canlı Hayvan Pazarı bayram mesaisi yapacakÖnceki Haber

Canlı Hayvan Pazarı bayram mesaisi yapac...

Başkan Toprak: Kamu personelinin sorunları daha fazla ötelenmemeliSonraki Haber

Başkan Toprak: Kamu personelinin sorunla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar