Başkan Kaya: “Tüm Şehri Sağduyulu Olmaya Davet Ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kaya: “Tüm Şehri Sağduyulu Olmaya Davet Ediyoruz”
68 Gençlik Aksarayspor Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Kaya, Ergenekon Taraftar Grubu'nun paylaşımı sonrasında açıklamalarda bulunarak, "Pazar günü oynanacak olan zorlu Amedspor maçı için Dağılgan Stadyumuna ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz" dedi.

68 Gençlik Aksarayspor Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Kaya, Ergenekon Taraftar Grubu'nun sosyal medya paylaşımı sonrasında yanlış anlaşılmaların söz konusu olmaması için açıklamada bulunarak, 17 Eylül'de oynanacak olan Aksarayspor-Amedspor maçına dair dikkat çeken bir duyuru yaptı.

 

"Bir Diğer Grubun Açıklamaları Olumsuz Söylemlere Sebep Olmuştur" 

Başkan Kaya, "Bilindiği üzere 17 Eylül Pazar tarihinde oynanacak Olan Aksarayspor-Amedspor maçı öncesi şehrimizde bulunan bir diğer grubun yapmış olduğu açıklamalar gündeme oturmuş ve şehrimiz hakkındaki olumsuz söylemlere sebep olmuştur" ifadelerini kullandı.

 

"Tüm Şehrimizi Sağduyulu Olmaya Davet Ediyoruz" 

Aksaray'ın yalnızca Ergenekon Taraftar Grubu'ndan ibaret olmadığını söyleyen Kaya, "Aksaray şehrinin tek gayesi sporu siyasetten uzak tutup, dört elle takımına sarılıp elinden geldiği, gücünün yettiği kadar takımımızın arkasında itici güç olmaktır. Kavgasız, sorunsuz, futbolun konuşulduğu her iki takıma da yakışır bir müsabakasının oynanması için mücadele ediyor ve Diyarbakır Tribünüyle bugüne kadar herhangi bir sorunumuz olmadığı gibi, bundan sonra da böyle devam edeceğini buradan ifade etmek istiyoruz. Ve bu vesileyle tüm şehrimizi bir kez daha pazar günü oynanacak olan zorlu Amedspor maçı için Dağılgan Stadyumu'na ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Hiçbir taraftarımıza cezai işlem uygulanmasını istemiyoruz. Tedbir bizden takdir Allahtan" dedi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önce Kamyona Sonra Otomobile Çarptı: 3 Ölü 2 YaralıÖnceki Haber

Önce Kamyona Sonra Otomobile Çarptı: 3 Ö...

MHP'li Kaşlı'dan Ergenekon Taraftar Grubu'na Tepki: Kimsenin Haddine Değil!Sonraki Haber

MHP'li Kaşlı'dan Ergenekon Taraftar Grub...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar