Başkan Öngün “İkna Ettik Yatırım Sözü Aldık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öngün “İkna Ettik Yatırım Sözü Aldık”
<p>&nbsp;</p><p><strong>&nbsp;</strong>&nbsp;</p><p>Aksaray Organize Sanayi B&ouml;lgesinde tekstil devi LC Waikiki, 560 bin mt2 alan &uuml;zerine 350 bin mt2 kapalı alan ile 2020 yılının en b&uuml;y&uuml;k yatırımını yapmaya hazırlanıyor.</p>

28 Ülkede 608 Mağazası olan ve Türkiye’nin Tekstil Devlerinin başlarında gelen LCW’nin Aksaray’da 4 bin yeni istihdam sağlaması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan OSİAD Başkanı Serdar Öngün “Aksaray’a çok büyük bir yatırımı kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kısa adı OSİAD olan Organize Sanayi Müteşebbisleri Derneği'nin çabaları sonucu Tekstil Devi LC Waikiki Aksaray'a büyük bir yatırım kazandırıyor. Etap etap olacak yatırımda yaklaşık bin kişi istihdam edilecek. OSİAD Başkanı Serdar Öngün LC Waikiki'nin Aksaray'a yatırım yapabilmesi için yoğun bir temas trafiği gerçekleştirdiklerini belirterek “Uzun bir görüşme silsilesi sonunda LC Waikiki yönetimini ikna ettik ve Aksaray'a 4 bin kişilik istihdam sağlamaları konusunda yatırım sözü aldık. Aksaray'a Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Gururluyuz”

“Biz bu şehre ömrümüzü verdik” diyen Başkan Öngün açıklamasında “Aksaray’a çok büyük bir yatırımı kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun Aksaray’ım. Aksaray Organize Sanayi Bölge’mize toplamda 560 bin mt2 alan üzerine 350 bin mt2 kapalı bina ve 4 bin yeni istihdam ile son yılların en büyük yatırımını kazandırdık. Mutluyuz, gururluyuz.

Başta bizleri hiç yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Hamza Aydogdu’ya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Cüneyt Göktaş’a ve yatırım sürecinde defalarca İstanbul’a gidip Yatırımı Aksaray’a yapmaları için ikna eden dernek yönetimimiz OSB müdürlüğü çalışanlarımız ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çelik “Az Maliyetle Daha Çok Hizmet”Önceki Haber

Çelik “Az Maliyetle Daha Çok Hizmet”

Akşener; “Bizim Gündemimiz Halkın Gündemi Olacak Suni Gündemlerle Uğraşmıyoruz”Sonraki Haber

Akşener; “Bizim Gündemimiz Halkın Gündem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar