Başkan Özkök Olaylı Geçen Maçla İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Olayların Başlangıcı Kuşadasıspor’lu Sporcuların Hırsı Oldu”68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Hamit Özkök, hafta sonu olaylı biten Aksaray Belediyespor- Kuşadası spor maçını değerlendirdi.

Ligin 10. Haftasında Aksaray Belediyespor ile Kuşadasıspor’un karşılaştığı müsabakada çıkan olayları değerlendiren 68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Hamit Özkök her iki tamının da sahada verdiği müsabakanın spor açısından sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Özkök “Maalesef maçta skor  1-1 olup maçın sonlarına yaklaşırken  Kuşadasıspor’un oyuncuları ya da teknik kadrosunun hırslarına yenilmesi sonucunda istenmeyen olayların başlangıcı  oldu. Kuşadası yedek oyuncularının ve teknik heyetin basın mensuplarına ve bizim kulübemize yaptıkları sözlü ve fiziki hakaretlerin sonucunda istenmeyen olaylar gerçekleşti. Hepimiz olaylara tanıklık ettik. Kuşadasıspor’luların ve teknik kadrosunun yaptığı tüm provokatif hareketlere rağmen takımımız bu zorlu maçı kazanmasını bildi” dedi.

“Taraftarımız Tüm Şehir, Basınımız İnandık Ve Kazandık”

“Biz bu müsabakada bir kez daha gördük ki şehir takımına sahip çıkarak bir biri ile kenetlendiğinde, taraftar, Belediye, basın camiası ve teknik kadro ve takım birlikte olaylarda soğukkanlılıkla hareket ettiğinde takım galibiyetini ilan etti. Bu karşılaşmayı hep birlikte kazandık” diyen Başkan Özkök “Takımımız, taraftarımız ile daha güçlü. Aksaray taraftarı ile takımımız maçlarını kazanıyor. Taraftarımız ruhunu ortaya koyuyor. Yeşil sahalarda görmek istemediğimiz münferit olaylar oluyor.  Olmasa daha iyi olur ama sporun ve futbolun doğasında olan olaylar. Buradan bu takımın sahibi olan taraftara sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Başkan Özkök  “Biz yöneticilerin en büyük hayali şehrin tüm kesimleriyle takımı bir bütün yapmaktı. Görüyorum ki şehrimiz takımımızın etrafında kenetlenmiş. İnşallah bu birliktelik ve enerjiyle bu takımı el birliği ile şampiyon yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Yeni Teknik Direktörümüz İle İyi Bir Seri Yakaladık”

Teknik direktör değişikliği ile takımda bir ahenk ve heyecan oluştu. Yeni Teknik direktörümüz Cüneyt Hocamız ile güzel bir seri yakaladık. Bu serinin böyle devam edeceğine inanıyoruz” diyen Özkök “İlimiz Valisi, Belediyesi, iş insanlarımızın takıma verdiği destekler için de sonsuz teşekkür ediyorum. Kendi yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere İlimiz İş insanları Belediyemizin destekleri ile bu günlere geldik. Avrupa’nın bir çok şehrinde bulunan, yüreği Aksaray sevdası için çarpan gurbetçilerimizden ve iş insanlarından desteklerini her zaman beklemekteyiz. Bu takım dünyanın neresinde olursa olsun Aksaraylı olanların takımıdır. Avrupa’da yaşayan Başkanlarımızın takımıza destek sözü var. Önümüzdeki aylarda bu konuyla ilgili güzel bir çalışma yapacağız. Avrupa’daki iş insanlarımız, STK Başkanlarımız ve gurbetçilerimiz ile bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu.

“Para Başarı Getirseydi Milyon Dolarlık Takımlar Şampiyon Olurdu”

Futbolun parayla ilgisinin olmadığını söyleyen Başkan Özkök “Parayla başarı olsaydı görüyorsunuz parası çok ama başarı sağlayamayan kulüplerimiz var. Birlik, beraberlik, ruh ve yürekle oynan bir oyun, bu takımı başarıya götürecek inançlı insanlarla yola çıktığımızdan dolayı başarıyı yakalayacağız. Ben inanıyorum ki şehir bütünleşir, inanır futbolcular da bu ruhu taşır ve yakalarsa başarı kaçınılmaz olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Harun Atalay’ın Özel Haberi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dayak Görüntüleri Dosyaya GirdiÖnceki Haber

Dayak Görüntüleri Dosyaya Girdi

Türkiye'nin Tercihi Çay OlduSonraki Haber

Türkiye'nin Tercihi Çay Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar