Başkan Tüzün: 3 Yıl Boyunca Gecesini Gündüzüne Katarak Çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tüzün: 3 Yıl Boyunca Gecesini Gündüzüne Katarak Çalıştı
Yüksel Çelik'ten İl Genel Meclisi'ne Veda Ziyareti

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı'ya atanması sebebiyle İl Genel Meclisi'ne (İGM) veda ziyaretinde bulundu. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atandı. Aksaray'dan ayrılmadan önce Çelik, İl Genel Meclisi'ne veda ziyareti gerçekleştirerek, uyum içinde çalıştığı ekiplere teşekkürlerini sundu. 

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Çelik'in veda ziyareti sırasında açıklamalarda bulunarak, yürüttüğü başarılı görev süresinden dolayı teşekkür etti.

 

"Yüksel Çelik'in Çok Önemli Hizmetleri ve Katkıları Olmuştur" 

Genel Sekreter Yüksel Çelik'in Aksaray'da birçok hizmete öncülük ettiğini belirten Tüzün, "Genel Sekreterimiz, ilimizde göreve başlaması ile Mecliste karar aldığımız fakat gerçekleştirme imkânı bulamadığımız tüm hizmetlere öncülük etti, rehberlik etti.

Taş ocağı, asfalt plenti, bitüm havuzu, Baymış Tarım Eğitim Merkezi, Yunus Emre ve Taptuk Emre Türbeleri restorasyon çalışmaları, 4 kilometre sıcak asfalt serimi, Narlı Göl Seyir terası, yaklaşık 1300 kilometre asfalt serimi, idari binamızda 3 adet toplantı salonu yapımı, köylerimizde imar uygulamaları, köylerimizin içme suyu sorunlarının çözümü, yaklaşık 250 milyon değerinde araç ve iş makinası alımı, bütçemizin 70 milyondan bugün itibariyle 350 milyona çıkartılması hususlarında çok önemli hizmetleri ve katkıları olmuştur" dedi.

 

"3 Yıl Boyunca Gecesini Gündüzüne Katarak Çalıştı" 

3 yıl boyunca Çelik'in gecesini gündüzüne katarak Aksaray için çalıştığını söyleyen Tüzün, "Rabbim emeklerimizi zayi etmesin. İlimize katkılarından dolayı meclis üyeleri olarak kalbi şükranlarımızı sunuyoruz, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Çelik, Teşekkür Etti 

Tüzün'ün açıklamaları sonrasında Yüksel Çelik, Meclis Başkanı ve Meclis üyelerine, görev süresi boyunca uyumlu bir şekilde çalışma fırsatı buldukları için ve kendisine gösterilen destek için teşekkür etti. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hurdaya Dönen 2 Araçtan, Biri Ağır 6 Yaralı ÇıktıÖnceki Haber

Hurdaya Dönen 2 Araçtan, Biri Ağır 6 Yar...

ASÜ Tıp İlk Mezunlarını VerdiSonraki Haber

ASÜ Tıp İlk Mezunlarını Verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar