Başkan Yazgı, İstanbul’da Okçular Vakfı’nı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yazgı, İstanbul’da Okçular Vakfı’nı Ziyaret Etti
İstanbul’da birçok ünlü Televizyon kanallarını ziyaret ederek katıldığı canlı yayın programlarıyla hem şehri hem de büyük projelerini tanıtan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu kapsamda birçok kurum ve kuruluşu da ziyaret etti.

 Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul Fethi öncesi Cuma namazını kıldığı Ok Meydanı Namazgâhı’nı ve ecdadımızın birçok kahramanlığa imza attığı Okçular Vakfını ziyaret etti.Başkan Yazgı,  Okçular Vakfını ziyareti sırasında, Okçuluk sanatının inceliklerini ehlinden dinleyerek ok atma talimi gerçekleştirdi.Okçular Vakfı’nı ziyaretine ilişkin açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Şanlı geçmişimizden günümüze kadar birçok tarihi dokuyu bünyesinde barındıran Okçular Vakfı'nı ziyaret ettik. Faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Geçmişimizden günümüze kadar gelen okçuluk kültürünün yaygınlaşmasını sağlayan başta Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  Şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı Okçular Vakfı’nı ziyaretinin anısına Aksaray’ın sembollerinden 800 yıllık tarihi eğri minare maketini ve fincan takımı hediye etti.Okçular Vakfı yetkilileri de Başkan Yazgı’ya anı olarak içinde ok olan bir tablo hediye ettiler. Belediye Basın


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İyilik Tırı Eskil’den Yola ÇıktıÖnceki Haber

İyilik Tırı Eskil’den Yola Çıktı

Mesleki Eğitim Merkezine ZiyaretSonraki Haber

Mesleki Eğitim Merkezine Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar