Bayramda Polis Ekipleri Tam Kadro Sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramda Polis Ekipleri Tam Kadro Sahada
Ramazan Bayramı heyecanının yaşanmasına sayılı günler kaldı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle sıkı tedbirler alınarak çok sayıda polisle görev başında olacak.

 Ramazan Bayramı için sayılı günler kalırken, şehrin güvenliği ve huzuru için çok sayıda polis görev alacak. Bayram öncesinde İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Halkın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için yapılan toplantıda tedbirler alınarak, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde denetimler sıklaştırılacak ve havadan drone ile denetim yapılacak.

Asayiş tedbirlerinin yanı sıra Aksaray’ın geçiş güzergâhı olması sebebiyle en fazla trafik ekipleri görev alacak. 9 gün tatil boyunca resmi, sivil ve trafik polisleri havadan da drone ile denetim gerçekleştirecek. İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgide, Ramazan Bayramı tatili süresince riski en az seviyeye indirmek ve karayollarında vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla alınan ilave trafik tedbirleri alındığı belirtildi.

Otobüslerde Sürücü ve Yolcuların Emniyet Kemeri Kontrol Edilecek  

Şehirlerarası yol güzergâhları Ankara, Adana, Konya, Nevşehir ve Niğde - Ankara Otoyolu üzerinde trafik denetimleri artırılırken, gece gündüz radarla hız denetimleri de gerçekleştirilecek.

KGYS kameraları ve havadan drone denetimleri ile trafik yoğunluğunun oluştuğu kavşak ve yolların tespitinin yapılarak trafiğin akışının sağlanması için hızlı ve etkin müdahale edilecek ve ihlal yapan sürücülere yaptırım uygulanacak.

Emniyet Uyardı

Bayram tatili için seyahat edecek vatandaşları da uyaran Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların yorgun ve uykusuz şekilde yola çıkmamaları gerektiğini, emniyet kemeri takmaları, trafik işaretlerine uymaları, hatalı sollama yapmamaları, acele etmemeleri ve zorunlu olmadıkça uzun yola tek başına çıkmaması gerektiğini belirtti. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Hafızların Heyecanlarına Ortak OldularÖnceki Haber

Küçük Hafızların Heyecanlarına Ortak Old...

Ayçiçeği Ekimlerine Başkan Koçak İle Müdür Demir Eşlik EttiSonraki Haber

Ayçiçeği Ekimlerine Başkan Koçak İle Müd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar