Belediye Başkanlığı Yarışında Dengeleri Değiştirecek Hafta!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanlığı Yarışında Dengeleri Değiştirecek Hafta!
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Aksaray Belediyesi için şu ana kadar 8 belediye başkan adayı yarışacak gibi görünüyor.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için geri sayım hızla devam ederken, Aksaray'da belediye başkan adayları da belli olmaya devam ediyor. Aksaray'da şu ana kadar 7 siyasi parti, Aksaray belediye başkan adayını açıkladı. Ancak bu hafta aday sayısının 8'e çıkabileceği ve tüm dengelerin değişebileceği düşünülüyor.

 

Adaylar Sahaya İndi, Seçim Çalışmaları Başladı

Yerel seçim yarışına ilk startı veren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, sahaya erken çıkmanın avantajını yaşarken, MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak da yoğunlaştırılmış seçim çalışması programı ve güçlü teşkilat yapısıyla ismi açıklandığı günden itibaren başarılı bir seçim kampanyası yürütüyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray belediye başkan adaylığı kesin olarak tahmin edildiği için daha önceden hazırlamış olduğu yeni dönem için projelerini Aksaray kamuoyuyla paylaşmaya devam ederken, bir yandan yoğun bir seçim takvimini de sürdürüyor.

Diğer taraftan merakla beklenen Cumhuriyet Halk Partisi'nin hafta sonu açıklanan genç Harita Mühendisi Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP örgütü ile kolları sıvayarak önümüzdeki günlerden itibaren sahadaki yerini alarak Aksaray kamuoyuna kendisini ve projelerini tanıtması bekleniyor.

Hafta sonu Saadet Partisi, mevcut İl Başkanı Levent Serdar Şahin'i Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak Ankara'daki düzenlenen toplantıda açıklarken, DEVA Partisi Aksaray Belediye Başkanı Adayı Necati Coşkuner ve Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Nevin Yüce'yi açıkladı.

 

Aksaray'da Bu Hafta İçi, Yeniden Refah Partisi Dengeleri Değiştirebilir

Uzun zamandır Aksaray kamuoyunun merakla beklediği bir önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve 2023 Genel Seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan İş İnsanı Yılmaz İlhan'ın, Yeniden Refah Partisi'nden Aksaray belediye başkan adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.

Yılmaz İlhan'ın Yeniden Refah Partisi kurmaylarıyla görüşme yaptığı, hafta içi de Aksaray Belediye Başkan Adaylığının kesinleşip kesinleşmeyeceğinin belli olacağı öğrenildi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayspor Kendi Evinde YokÖnceki Haber

Aksarayspor Kendi Evinde Yok

Hırsızlar Emniyetten KaçamadıSonraki Haber

Hırsızlar Emniyetten Kaçamadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar