Biçer, “Transfer İçin Planlarımız Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biçer, “Transfer İçin Planlarımız Var”
TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden 68 Aksaray Belediyespor’un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer ikinci yarı öncesi değerlendirme bulundu.

Takımın genel durumunu değerlendiren Biçer “68 Aksaray Belediyespor ligin ilk yarısını 30 puanla play of grubunda yer alan takımlar arasında tamamlamıştır. Takımımız ilk beş te yer alırken bu takımın buraya gelmesine bu oyuncu grubu çok büyük emekler verdi. Elimizde birbirine uyum sağlayan çok önemli bir oyuncu grubuna sahibiz. Biz oyunculara onlarda bize uyum sağladılar. Bu oyuncu grubunun içerisine oyuncu sokarken çok dikkat etmemiz gerekiyor. Benim kariyerimde devre arası transferinde sayının çok fazla olmasında çok kaçınmışımdır. Ne kadar çok yeni oyuncu o kadar çok uzun alışma süresi yaşanmanıza neden olacaktır” dedi.

“Devre Arasında Yüksek Meblağ İstiyorlar”

Transferler konusunda bilgiler paylaşan Biçer “Devre arası transfer döneminde daha fazla hassas davranmak istiyorum. İçeriye oyuncu ve oyun kalitesinde oyuncuları içeriye sokabilmek önemlidir. Sayısal olarak baktığımızda çok yüksek sayıda oyuncu istemiyoruz. Transferi üç oyuncu ile tamamlamayı düşünüyoruz. Bunu da yaparken aklımdaki tek şey laf olsun diye oyuncu almak olmayacaktır. Gerçekten ihtiyacını düşündüğümüz bölgeye bizim oyunumuza uyabilecek oyuncuyu alabilmek olacaktır. Takdir edersiniz ki devre arasında rakamsal olarak oyuncular yüksek meblağ istiyorlar onları da göz önünde bulundurmak lazım.

Devre arasında oynamayan oyuncuyu almak benim düşündüğüm tarz değildir. Bir planlamamız var. Yönetim kuruluna da bunu söylüyorum. Taraftarımızda sakinlikle karşılaşırsa memnun olurum. Biraz sakin olup doğru oyuncuyu içeriye sokmamız lazım. Planlamada adım adım yavaş yavaş gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özge'yi 'Cin Çıkarma' Seansında Döverek ÖldürdülerÖnceki Haber

Özge'yi 'Cin Çıkarma' Seansında Döverek...

48 Mahalle Sıcak Asfaltla BuluştuSonraki Haber

48 Mahalle Sıcak Asfaltla Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar