"Birlikten Güç Doğar, Birlikte Güzel İşler Yapacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Birlikten Güç Doğar, Birlikte Güzel İşler Yapacağız"
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeniden oluşan İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne ziyarette bulundu.

 Meclis Başkanı Latif Ağır ve meclisin yeni üyeleri tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesinde el birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

“Herkesin İhtiyaçlarını Dinlememiz Gerekiyor”

Meclisin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı 4. Birleşimine katılan Vali Kumbuzoğlu, halkın teveccühü ile seçilen kişilere yetki verilip beytülmal olarak emanet edildiğini ifade ederek, “Bunun hassasiyetini bilerek bu görevleri en iyi şekilde yerine getirip hizmet edeceğiz. Valilik, il genel meclisi, il özel idaremiz, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, çok değerli muhtarlarımızla birlikte kardeşlik bağı içerisinde işlerimizi inşallah hep beraber yürüteceğiz. Bizim iki kimliğimiz var nedir bunlar? Bir şahsi kendi kimliğimiz bir de kamu görevinden dolayı üstlendiğimiz kimlik bunlar çok önemli. Vatandaşlar samimiyeti gördüğünde gerçekten etkileniyor, seviyor ve güveniyor. Sevgi aynı zamanda güveni getiriyor tabii. Bizlerin sahada olması lazım, köylerde olmamız lazım, yerinde görmemiz lazım.  Su sorunları, altyapı sorunlarının yanında sosyal görevlerimiz de var. Herkesin ihtiyaçlarını dinlememiz gerekiyor. Valilik olarak biz sizlerle ancak güçlü olabiliriz. Sizin varlığınız bizim için çok kıymetlidir. Sürekli diyalog içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

“Köylerimize Ziyaretlerimiz Devam Edecek”

Muhtarların mülki idarenin, mahalli idarenin, Türkiye’nin en önemli temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, “Muhtarlarımızı seviyoruz, bağrımıza basıyoruz. Onlarla her zaman selamlaşıyoruz. Köylerimizi ziyaretlerimiz devam edecek. Bu ziyaretlerimizde meclis üyeleri de aramızda olursa iyi olur. Gezdiğimiz köylerde, mahallelerde sorunları hemen orada anında cevaplıyoruz. Bürokrasiyi azaltıyoruz. Kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. Birlikte güç doğar. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız. Allah’ın izniyle hiç yorulmayacağız” açıklamasında bulundu.

“Uyum İçinde Çalışan Meclisimiz ile 5 Yıllık Dönemi En İyi Şekilde Değerlendireceğiz” 

İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır da yaptığı açıklamada Aksaray İl Genel Meclisinin tecrübeli ve kıymetli üyelerden oluştuğuna dikkat çekerek, “Meclisimiz de siyasetçi olmayan arkadaşımız yok. Halkın içinden gelmiş, dertleriyle dertlenen ne istediğini bilen ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlarımız var. Uyum içinde çalışan bir meclisimiz var. Hep beraber birbirimize destek olursak çok daha iyi hizmetler yapacağımızın bilincindeyiz. Aksaray’ın çözülmeyecek sorunları yok. Seçim öncesinde de gezdiğimizde de vatandaşlarımızın isteklerine baktığımızda yapılamayacak işlerin olmadığını görüyoruz. Çalışkan olacağız, ilgili ve alakalı olacağız. Muhtarlarımız tüm meclis üyelerimize 24 saat aralıksız ulaşabilecek durumda. Biz o konuda çok duyarlıyız. Elimizden geleni de yapacağız ve daha hassas olacağız” ifadelerini kullandı. 5 yıllık dönemi en iyi şekilde değerlendirme konusunda tüm meclis üyeleri ile hemfikir olduklarını kaydeden Ağır, “Neticede kendi paramızı harcamayacağız. Devletin parasını harcayacağız. Bunu en iyi şekilde ve layıkıyla yerinde nasıl harcarız, nasıl hizmet ederiz. Her zaman bunun bilincinde olacağız. Biz meclis dönemimiz bittiğinde geri dönüp baktığımızda biz Aksaray’a ne yaptık dediğimizde şu hizmetleri de yaptık, bunlarda bizim eserimiz diyebilecek bir meclis oluruz diye düşünüyoruz” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilim Festivali, Meraklılarına Yeniden Kapılarını Açıyor!Önceki Haber

Bilim Festivali, Meraklılarına Yeniden K...

Aranan Hırsız Bu Kez YakalandıSonraki Haber

Aranan Hırsız Bu Kez Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar