Borsa ve ATSO’nun Yeni Makam Araçları TOGG

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borsa ve ATSO’nun Yeni Makam Araçları TOGG
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda Gururlu Gün

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79.Genel Kurulu gerçekleştirildi. 

TOBB 79. Genel Kurulu’nda yapılan TOGG kura çekiminde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin Aksaray’a müjdeli haberle döndüler. 

TOBB Genel Kurulu’nda Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a Hizmet Şeref Belgesi verildi. Hamit Özkök ve Ahmet Koçaş, Hizmet Şeref Belgelerini TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

TOBB 79. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Genel Kurula Aksaray’dan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, TOBB Delegeleri Yasin Kuyucu, Mehmet Coşğun, İbrahim Talaşlı ve Genel Sekreter Murat Yılmaz katıldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda Türkiye’nin ilk milli ve yerli otomobili TOGG’a sahip olmak için müracaat eden 365 oda ve borsanın çekilen kura ile TOGG’un oda ve borsalara teslim edilecek bekleme sıraları belli oldu. 

Aksaray Ticaret Borsası ve ATSO kura çekilişinde ilk 100’e girdi. Yoğun katılım ile çekilen kurada Ticaret Borsası ve ATSO Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG için ilk 100’e girerek anahtarlarını teslim aldı. Önümüzdeki hafta içerisinde ATSO ve Borsanın yerli ve milli otomobili TOGG’u makam aracı olarak kullanması bekleniyor. 

Türkiye'de bulunan 365 oda ve borsanın, TOGG sahibi olabilmek için müracaat ettiği çekiliş tamamlandı.  Çekilen kura ile TOGG'un oda ve borsalara teslim edilecek bekleme sıralaması belli oldu. Çekiliş sonucunda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'na ise 50’nci ve 100’üncü sıradaki TOGG çıktı. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, çekiliş sonrasında hem Genel Kurul hem de TOGG çekilişine dair değerlendirmelerde bulundu. 

 

Aracımızın Odamıza ve Şehrimize Hayırlı Olmasını Diliyorum 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ileriye dönük olumlu mesajlar verdiğini belirten Başkan Koçaş, "TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Takdim töreni de gerçekleşmiştir. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un da katılım göstermesi ve sayın Cumhurbaşkanımızın iş dünyamıza verdiği mesajlar olumlu şekilde olmuştur. Bizler de devletimiz ile birlikte hareket ederek Türkiye’nin yüzyılına en iyi şekilde katkı sunacağız. Genel Kurul sonrası ülkemizin gururu yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG’un çekilişi yapılırken ATSO adına çekilişimizi gerçekleştirdik ve 100 numaralı TOGG, Odamızın oldu. Aracımızın odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamza Önemli ve Canan Başer Çifti Dünya Evine GirdiÖnceki Haber

Hamza Önemli ve Canan Başer Çifti Dünya...

Aksaraylı Sporcular Bursa'da Kaza Yaptı: 1 Ölü, 16 YaralıSonraki Haber

Aksaraylı Sporcular Bursa'da Kaza Yaptı:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar