Böyle Bir Meclis Üyesi Aday Adayı Tanıtımı Görülmedi! İYİ Parti'den Aksaray'da Gövde Gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'da İYİ Parti yine tarihi günlerden birini yaşadı. 16 Aralık Cumartesi günü H. Emre Güler, Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Aksaray, tarihinde ilk kez böylesine görkemli bir meclis üyeliği aday adayı tanıtımı gördü.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen'in katılımıyla, Saray Düğün Salonu'nda H. Emre Güler'in Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı basın açıklaması gerçekleştirildi. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısı adeta İYİ Parti'nin Aksaray'da gövde gösterisi olarak görüldü.

İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana parti için özveriyle çalışan Merkez İlçe Yöneticisi H. Emre Güler, düzenlediği programla, yerel seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu kendisine olan rağbet ve coşkuyla kanıtladı.

 

"Bu Coşkulu Kalabalığı Görünce Adaylığı Hak Ettiğini Bizlere Gösterdi"

Programda konuşan İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, "Emre kardeşimiz bu salona aday adayı olarak girdi, ancak karşımızdaki bu coşkulu kalabalığı görünce adaylığı hak ettiğini bizlere gösterdi. Buradan Emre Güler’in Aksaray Meclis Üyesi Adaylığını ilan ediyorum. Aday adayı olarak girdiği salondan aday olarak çıkacak, 31 Mart akşamı da Meclis Üyesi olacak inşallah. İYİ Parti olarak Aksaray'daki her belediyeye ve meclis üyeliklerine talibiz. Bu hususta çok yoğun çalışıyor ve çok fazla aday adaylığı başvuruları alıyoruz. Bu da vatandaşın partimize olan teveccühünü bizlerle gösteriyor" dedi.

 

"Aksaray Tarihinde Görülmemiş Bir Coşkuyla, Adeta Şov Havasında Gerçekleşti"

Programa ilişkin olarak sosyal medyadan paylaşımda bulunan Milletvekili Yaldır, "Belediye Başkan Adaylığı değil, Meclis Üyesi Aday Adaylığı açıklama programı. Belediye Meclis Üyesi Adayımız Emre Güler kardeşimin toyuna katıldık. Aksaray tarihinde görülmemiş bir coşku ile salonu doldurup taşıran bir kalabalık ile adeta bir şov havasında gerçekleşti. Kardeşime çıktığı bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî, Minik Semazenlerin Gösterisiyle AnıldıÖnceki Haber

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî, Minik Semazen...

Engelsiz Yaşam Merkezi, Şehre Nefes Olmaya HazırSonraki Haber

Engelsiz Yaşam Merkezi, Şehre Nefes Olma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar