"Bu Seçimin Gündemi Ekonomi, Tramvay Ve Emeklidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Bu Seçimin Gündemi Ekonomi, Tramvay Ve Emeklidir"
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olacağını vaat ederek, "Bu seçimin gündemi ekonomi, tramvay ve emeklidir" dedi.

İYİ Partili Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçimler öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olacağına dair önemli vaatlerde bulundu. "İYİ Kart" projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, doğalgaz, su gibi temel ihtiyaçları karşılayabilecekleri destek sunmayı amaçladıklarını ifade eden Karacaer, ekonomik kriz karşısında vatandaşı rahatlatma amacında olduklarını söyledi.

"İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanında Olacağız"

Karacaer, yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız ve onların hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.

"Aksaray'da İhtiyaç Sahibi Kişileri İyi Kartla Sahip Çıkacağız"

İhtiyaç sahibi hiçbir vatandaşın rencide edilmeyeceğini söyleyen Karacaer, "Aksaray’da ihtiyaç sahibi kişileri iyi kartla sahip çıkacağız. İhtiyaç sahibi kişilere belediyemizin vereceği desteği kişileri rendice etmeden, kartla alışveriş yapmasını ve ihtiyacını gidermesini sağlayacağız" dedi.

"AK Parti Seçim Yokmuş Havasını Sürdürürken, MHP Gerçekleştirilebilirlik Konusunu Unutmuş"

Emeklilere ayda 2 bin 500 lira ve dini bayramlarda 5 bin lira emekli ikramiyesi vereceklerini söyleyen Karacaer, "30 yıl çalışan emekli sonrasında 10 bin liraya mahkum edildi. Bu adalet değil. Tabii ki belediyelerde bu konuda elini taşın altına koymalı ama şu parti 1000 vermiş bende 5 bin vereyim derseniz vatandaşta inandırıcılığınız kalmaz. Öğrencilere yüzde 50 ulaşım desteği ve ayda 1500 TL burs vereceğiz. Orta öğretim öğrencilerine ücretsiz yemek vereceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ayda 2000 TL nakdi yardım, doğalgaz ve su desteği sağlayacağız. Emeklileri ekonomik krizden korumak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Aksaray’da hata yapan ve vatandaşın beklentilerine cevap veremeyen partilerden AK Parti, seçim yokmuş havasını sürdürürken, MHP ise vaatlerinde gerçekleştirilebilirlik konusunu çoktan unutmuş sanki. Vatandaşta bol keseden atıyor algısını oluşturdu ve inandırıcılık sorunu yaşayabilir. Bakalım vatandaş kime inanacak" sözlerini kullandı.

"Raylı Sistemlerin Aksaray'da Konuşulma Zamanı Geldi Geçiyor"

Aksaray'da bu seçim döneminde raylı sistemin gündeme gelmesi gerektiğini söyleyen Karacaer, "Artık raylı sistemlerin dümdüz ova olan Aksaray’da konuşulma zamanı geldi de geçiyor bile" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: "Ecdat Mirası Tarihi Eserlerimize Sahip Çıktık"Önceki Haber

Başkan Dinçer: "Ecdat Mirası Tarihi Eser...

Akü Hırsızı, Bu Kez Yakayı Ele VerdiSonraki Haber

Akü Hırsızı, Bu Kez Yakayı Ele Verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar